Criteriul National

Creare Magazin Prestashop

Creare Magazin Prestashop
iunie 01
14:03 2019

V-ati intrebat veodata de ce tot mai multi antreprenori apeleaza la creare magazin Prestashop?Raspunsul este simplu: ne aflam in era cumparaturilor online. Orice, de la alimente pana la servicii pot fi achizitionate online, din confortul propriei locuinte, fara ca noi sa depunem prea mult efort pentru a le obtine.

logo-deluxede acasa cu multe bagaje de cumparaturi este groaznic. Un magazin online le va livra exact la usa pentru dumneavoastra. Puteti achizitiona orice va doriti, chiar daca ati baut un pahar cu prietenii inainte. Ar fi obositor sa va lasati masina acasa si sa mergeti pana la magazin pe jos. Doar dumneavoastra stiti ce ati cumparat.

Piata online avanseaza constant. Ei stiu ca oamenii sunt obisnuiti cu acel confort oferit de internet, de aceea cauta permanent noi modalitati de a pastra oamenii interesati.Ati uitat de ziua cuiva drag. Puteti comanda repede ceva online, iar daca sunteti la mare distanta, curierul va livra exact la adresa indicata de dumneavoastra.

Iata asadar, acestea sunt doar cateva motive pentru care sunt preferate cumparaturile online in detrimentul celor clasice.Popularitatea din ce in ce mai mare a internetului si a progresului tehnologic este resimtita clar la nivel mondial. Este mult mai simplu si mai rapid sa cumperi si sa vinzi online. Acum, oamenii se pot bucura de cumparaturi si chiar de a-si dezvolta propria afacere, din confortul propriilor case! Cum? Prin creare magazin prestashop.

onlineshopping

In calitate de antreprenor cu un magazin online puteti sa le spuneti clientilor despre afacerea dumneavoastra, sa le prezentati produsele si serviciile, de asemenea sa le puneti la dispozitie chiar si plata online.

Un magazin online va va oferi posibilitatea de a comtacta si de a oferi produsele dumneavoastra clientilor din intreaga lume, indiferent de distanta si de fusul orar. In acest fel clientii se vor bucura de ceea ce au nevoie fara prea mult efort, iar dumneavoastra nu veti pierde vanzarile, deoarece aveti un magazin deschis 24/7, comparativ cu orele regulate ale unui magazin offline.

Apeland la o firma specializata in creare site Prestashop si gasind o tehnica de marketing eficienta, de exemplu prin intermediul mass-media si prin SEO( optimizarea motoarelor de cautare) magazinul dumneavoastra online va aparea in rezultatele de varf ale motoarelor de cautare.

In concluzie, daca visati sa deveniti antreprenori si sa nu depindeti de un superior sau de un program fix de lucru, creare magazin Prestashop reprezinta primul pas spre dorintele dumneavoastra.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei