Criteriul National

Credit fulger aprobat online pentru achiziția unei mașini

Credit fulger aprobat online pentru achiziția unei mașini
martie 31
18:53 2021

Esti angajat. Vrei sa iti permiti in sfarsit confortul unei masini, deoarece parintii ori nu au avut posibilitatea ori nu ai acceptat sa primesti o masina din partea lor. Trebuie sa fii realist in alegerea masinii potrivite in functie de nevoi, confort, consum etc. Ai reusit sa faci cateva economii dar tot nu e suficient si mai ai nevoie de ceva bani. Cum procedezi ? Pai fii atent : fa un credit nebancar. Daca iti place sa conduci, mai ai si putin timp liber dupa masa hai sa-ti mai dau o idée. Apuca-te de Uber. De ce ? Pentru ca e un job part-time super fain iar asta mai ales daca ai si pasiune pentru condus. In plus, nu stii cine se urca la tine in masina si iti mai poate deschide o usa spre o optiune. Asta daca esti sociabil si persoana respectiva este deschisa unei discutii. Daca nu, pur si simplu o duci la destinatie si asta e tot. Dar la cat de izolata a fost lumea in urma carantinei si privata de a se intalni unii cu ceilalti cred ca majoritatea persoanelor se vor anagaja intr-o conversatie. O masina este un avantaj super mare dar in acelasi timp presupune si investitie pe o perioada lunga de timp.

De exemplu, daca tu dispui de 5000 euro pentru masina, te sfatuiesc sa cauti o masina undeva la maxim 4000. De ce ? Simplu. Nu stii cand o sa trebuiasca schimbat uleiul, placutele sau orice altceva. Trebuie sa-ti lasi o rezerva neaparat. Bun. Sa continua. Spre exemplu, daca te hotarasti sau nu sa te angrenezi in ideea cu Uberul, este strict decizia ta. Iti mai dau o idée. Daca intr-un weekend sau in orice alta zi te decizi sau trebuie sa mergi din orasul X pana in orasul Y baga-te pe Blabla Car. Intalnesti oameni foarte faini, ai companie si-ti iese si ceva din asta. Suna bine, nu ? Sau cand mergi la munca, poti sa-l iei si pe colegul si sa conveniti sa-ti achite o anumita suma de bani lunar in schimbul acestui serviciu. Ei bine, apelarea la un credit cu istoric negativ este o solutie destul de faina. Un credit de la Ferratum cred ca s-ar potrivi de minune cu nevoile tale.

Pentru a aplica pentru un credit de la Ferratum ai nevoie atat de bulletin cat si de o dovada a venitului stabil (extras de cont, talon de pensie, fluturas de salariu etc). Banii pot fi obtinuti atat prin transfer catre un cont IBAN cat si prin livrare cash prin curier sau prin sucursalele bancilor partenere. Ori ca esti full time ocupat ori ca nu, acest aspect nu are relevanta. De Ce? Pentru ca Ferratum ofera sprijin tehnic atat seara cat  si in weekend. So, un alt aspect care nu-ti ridica probleme. Transferul bancar la Ferratum se face in decursul unei zile lucratoare. De asemenea, este foarte important de precizat faptul ca multe IFN-uri declara ca sunt oeprationale 24/7 dar de fapt acest inverval se raporteaza doar la posibilitatea completarii formularului de aplicare in orice moment.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul