Criteriul National

Cum alegem o casa de pariuri cat mai potrivita pentru a juca in 2019?

Cum alegem o casa de pariuri cat mai potrivita pentru a juca in 2019?
octombrie 17
13:44 2019

Pariorii ne spun faptul ca alegerea casei de pariuri cea mai potrivita si la care merita sa jucam in anul 2019 nu trebuie facuta la intamplare, ci tinand cont de anumite lucruri importante. Cu toate acestea, nu sunt putini pariorii care aleg sa joace la o singura casa de pariuri sau chiar intamplator. Exista astfel un numar mare de persoane care nu tin cont de regula faptului ca nu se vor putea realiza profituri pe termen lung la pariurile sportive, daca se va juca doar la o singura agentie.

Acest lucru se datoreaza faptului ca operatorii au de obicei cote diferite pentru aceleasi piete. Atunci cand pariorul se inregistreaza la mai multe agentii de pariuri online de top, el se poate asigura astfel ca va juca doar la cea mai buna cota din piata. Desi procentele castigate la fiecare pariu pot parea a fi initial destul de insignifiante, pe termen mediu, dar si pe termen lung, acestea pot face diferenta intre castig, dar si pierdere. Primul factor de alegere al unei case pariuri online este sa ne propunem in permanenta sa jucam la cat mai multe dintre acestea si sa evaluam caloarea cotelor furnizate de catre ele.

Mai exista si alti numerosi factori de care trebuie sa tinem cont, precum sunt metodele de plata acceptate, dar si functiile sau facilitatile oferite. Trebuie sa mai tinem cont si de programele de loializare, tipurile de oferte disponibile, precum si de recurenta, dar si valabilitatea acestora. Documentati-va astfel in detaliu cu privire la toate aceste lucruri, pentru a fi siguri ca veti gasi o casa de pariuri cat mai potrivita pentru voi. Este bine astfel sa va documentati in detaliu despre operatorii respectabili, acestia reusind sa va ofere o experinta placuta, pe care cu siguranta o doriti atunci cand pariati.

Puteti observa cu ochiul liber faptul ca multi pariori de la noi din tara prefera sa joace la cele 5 case de pariuri online pe care le recomanda specialistii. Acestia sunt de parere ca aceste case de pariuri sunt cele mai bune, spre care orice parior se poate orienta atunci cand doreste sa se bucure de niste castiguri semnificative rezultate din aceasta activitate.

Una dintre agentiile cele mai recomandate este Sportingbet. Aceasta agentie are o interfata moderna, dar si rapida, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de un serviciu cat mai bun.

Un alt operator foarte indragit de catre pariori este Betfair. Aceasta platforma este considerata numarul unu la nivel mondial, ea permitandu-va sa tranzactionati cote in sistem peer-to-peer. Va veti bucura astfel de facilitati interesante in sectiunea de pariuri traditionale. Betano este o alta casa de pariuri indragita de catre pariori.

Ea pune la dispozitia acestora niste oferte semi-permanente care nu necesita rulaj. Unibet este si ea o agentie de avut in vedere, ea oferind utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o multime de evenimente sportive. Pe Unibet veti putea viziona in timp real un numar extrem de mare de meciuri, de aceea veti avea pe ce sa pariati aici.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul