Criteriul National

Daca nu de la ele, de unde altundeva poti gasi sfaturi mai bune?

Daca nu de la ele, de unde altundeva poti gasi sfaturi mai bune?
ianuarie 07
20:50 2018

Daca nu de la ele, de unde altundeva poti gasi sfaturi mai bune?

Fie ca esti inca o graviduta, fie ca esti o proaspata mamica, nu strica niciodata un sfat in plus. Daca nu ai mai trecut inainte prin nicio sarcina, probabil ca ai intrebari cu miile despre schimbarile care se petrec in corpul tau sau despre bebelul care creste cu o repeziciune uimitoare. Poate ca deja ai intrebat-o pe prietena ta cea mai buna, care tocmai a nascut, pe mama sau pe bunica (si sa nu uitam de doctor), dar inca mai ai intrebari, vrei sa asculti si opiniile altora.

Daca nu de la ele, de unde altundeva poti gasi sfaturi mai bune?

 

Ei bine, nu este nimic mai simplu decat sa cautai intrebarile pe delamamici.ro, locul in care vei gasi sfaturi pentru mamici, retete de mancare pentru tine, pentru cei dragi si, mai ales, pentru copilul tau, tehnici de convingere pe care se poate sa le fi cautat in asa fel incat sa nu mai pierzi minute in sir incercand sa il convingi pe cel mic sa isi stranga singur jucariile sau cum sa il linistesti cand trebuie sa doarma, dar este inca extrem de prins in jocurile lui. De La Mamici este locul in care mamicile scriu pentru alt mamici, isi impartasesc parerile si experientele si incearca solutii noi, solutii care sa le apropie si mai mult de omuletul pe care il cresc.

Poti gasi aici, pe langa sfaturi, si concursuri in care sa obtii premii valoroase pentru cel mic sau pentru tine, te poti delecta cu teste de cultura generala si poti gasi idei noi pentru mesele in familie. Nimeni nu se naste invatat, prin urmare trebuie sa ascultam si opiniile altora legate de abordarea celor mici. Trebuie sa avem in vedere ceea ce s-a testat deja si sa descoperim ce se potriveste cel mai bine copilului nostru. Trebuie sa ne gandim la activitati prin care sa il intelegem pe cel mic, sa ii oferim o educatie buna, sa il invatam sa comunice in societate si cum sa se poarte, si toate acestea in timp ce ii dam spatiu sa se dezvolte sanatos in directia sa!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu