Criteriul National

De ce ar alege corporaţiile Lenovo ThinkPad?

De ce ar alege corporaţiile Lenovo ThinkPad?
septembrie 11
02:35 2020

Astăzi poți cumpăra laptopuri Lenovo ThinkPad pentru afaceri și studii. Linia include atât modele compacte concepute pentru uz casnic, cât și soluții profesionale potrivite pentru lucrul cu aplicații solicitante. Testate în condiții extreme, laptopurile Lenovo ThinkPad sunt capabile să funcționeze continuu pentru perioade lungi de timp, și de aceea sunt alese de mari corporații pentru angajații lor.

Lenovo ThinkPad – Avantaje

Lenovo ThinkPad oferă performanțe ridicate. Procesarea solicitării se realizează aproape instantaneu. Numărul mare de sarcini efectuate simultan, pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși manageri de companii. Ușurința de integrare, permite scalarea cu ușurință a rețelei LAN. Probabilitatea de a pierde date critice este minimizată. În timpul funcționării laptopului, copiile documentelor sunt create automat, ceea ce îți va permite să restaurezi rapid arhivele în caz de accidente sau defecțiuni ale rețelei, iar sistemul de securitate avansat, previne furtul de informații corporative.

O caracteristică distinctivă a laptopurilor Lenovo ThinkPad este carcasa compactă, foarte durabilă, care îți permite să îl transporți de la serviciu acasă și invers, precum și în călătorii de afaceri.  În plus, specialiștii de marcă introduc în mod regulat noi soluții de design. În special, unele modele sunt echipate cu iluminare de fundal colorată, care economisește energie. Există laptopuri cu ecran tactil care acceptă tehnologia Multitouch, precum și laptopuri cu un dispozitiv de indicare TrackPoint.

Gama include laptopuri de diferite clase. Seria T este reprezentată de modele emblematice pentru afaceri. Acestea acceptă mai multe moduri de utilizare, oferă lansarea instantanee a aplicațiilor profesionale. Lenovo ThinkPad X are cea mai mare mobilitate. Dimensiunile compacte le fac indispensabile pentru călătorii de afaceri și birouri.

De ce sunt preferate de companii

Laptopurile Lenovo ThinkPad au un design ergonomic și o putere mare a procesorului. Dispozitivele Lenovo ThinkPad sunt alimentate de procesoare Intel Core. Viteza de procesare a informațiilor și performanța generală a sistemului depind de generarea cipului și de numărul de nuclee. Esti interesat de pretul acestor laptopuri destinate mediului de business? Descopera oferta de laptopuri thinkpad refurbished, cu garantie de pana la 5 ani.

Cele mai bune sunt procesoarele din seria i7, care pot gestiona video și grafică 4K și pot rula și jocuri moderne cu setări maxime. Nevoile utilizatorului mediu sunt pe deplin satisfăcute de procesoarele Intel Core i3 / i5.

Placa video

Laptopurile sunt echipate cu grafică HD integrată de la Intel. Această componentă este responsabilă pentru transformarea imaginii și afișarea ei pe ecran. Laptopurile Lenovo oferă redare video fără întârzieri și bare negre pe ecran. Laptopurile emblematice au plăci de bază mai puternice concepute special pentru profesioniști.

Capacitate de memorie

Cantitatea de informații care poate fi stocată pe laptop depinde de dimensiunea hard diskului intern. Capacitatea maximă de memorie a notebook-urilor ajunge la 2 TB, ceea ce este suficient pentru crearea unor arhive mari. În viața de zi cu zi sau la birou, 250 – 500 GB vor fi suficiente. Un alt indicator este cantitatea de memorie RAM, care afectează funcționarea multitasking și buna funcționare a programelor cu resurse mari. Memoria RAM a laptopurilor Lenovo ThinkPad variază de la 1 la 16 GB.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul