Criteriul National

De ce ar Trebui sa Cumperi un Laptop Refurbished?

De ce ar Trebui sa Cumperi un Laptop Refurbished?
octombrie 25
01:40 2019

Desi exista o mica repulsie atunci cand vine vorba despre laptopuri reconditionate, lucrurile nu ar trebui sa stea asa. Laptopurile reconditionate sunt la fel de bune precum laptopurile noi, in unele situatii pot fi chiar si mai bune decat acestea, pentru ca laptopurile reconditionate sunt verificate cu atentie de catre experti inainte de a fi puse inapoi in vanzare.

Avand in vedere ca traim intr-o societate in care folosirea unei masini utilizate este o practica destul de comuna, nu ar trebui sa ne ferim de aceste laptopuri reconditionate. Ele functioneaza si se comporta la fel ca in cazul laptopurilor noi.

Unul dintre motivele pentru care oamenii nu se orienteaza catre aceste laptopuri este ca isi pun problema faptului ca un laptop reconditionat nu va avea performantele de top pe care le va avea un laptop nou. Complet gresit!

Multe persoane au tendinta asadar sa dea mai multi bani pe un laptop decat ar trebui in mod normal, cu toate ca atat in cazul unui laptop nou, cat si in cazul unui produs refurbished, avem de-a face cu niste componente asemanatoare sau chiar mai bune. De exemplu, daca bugetul tau este pentru un i3 nou, cu aceeasi bani iti cumperi un laptop refurbished i5 sau chiar un i7 cu putin noroc.

Termenul folosit este si el un lucru datorita caruia oamenii au cateva dubii cu privire la aceste laptopuri de tip refurbished. Desi aceasta temere poate fi justificata, sunt multi vanzatori de laptopuri care au confirmat faptul ca majoritatea laptopurilor „refurbished” care sunt vandute in magazine nu au fost folosite pentru mai mult de 30 de zile.

In momentul cand un astfel de laptop este returnat, acesta este supus unei inspectii amanuntite. In urma acestei inspectii el ar trebui sa fie un laptop ca nou. Acelasi lucru se intampla si cu produsele cu usoare defecte. Ele ajung rapid in service, iar de aici, specialistii se ocupa de ele pentru a le remedia aceste probleme. In cazul articolelor suprasolicitate, magazinele pun clientilor la dispozitie articolele repsective si la un pret mult mai bun.

Multi dintre comerciantii cu amanuntul ofera si o politica de returnare a produselor foarte buna, din acest motiv puteti fi siguri de faptul ca produsul pe care il veti primi va putea fi si returnat in cazul in care el are diverse probleme.

Comerciantii seriosi vand aceste produse reconditionate impreuna cu o garantie pe masura. Aceasta garantie are de regula 2 ani, cu posibilitate de extindere pana la 5 ani contra unei sume modice. Acest lucru insemna ca pe toata perioada acestor ani, din momentul achizitionarii veti avea posibilitatea de a va duce in service produsul cumaparat. In Romania aceasta piata este inca tanara, unul din comerciantii seriosi ai acestui segment de produse este www.server-config.ro

Articolul De ce ar Trebui sa Cumperi un Laptop Refurbished? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul