Criteriul National

De ce sa fii reprezentant Avon? 

noiembrie 07
13:57 2019

A fi reprezentant Avon nu este acelasi lucru cu a lucra pentru Avon pe un salariu. Daca esti reprezentant Avon esti independent din punct de vedere financiar. Aceasta este o oportunitate unica de a combina afacerea cu placere. Iti poti face singur programul si poti lucra de acasa, inmanand brosuri cunoscutilor si prietenilor. Prima conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este sa ai varsta peste 18 ani.

Completeaza-ti datele folosind formularul de contact. Vei fi contactat in termen de 24 de ore. Exista cadouri speciale pentru fiecare nou reprezentant Avon, un procent din fiecare comanda si multe programe motivationale din care poti obtine venituri si recompense suplimentare. In plus, fiecare reprezentant nou care se inscrie in grup primeste pachetul initial, inclusiv:

 • Pachet de brosuri gratuite, ceea ce iti va permite sa incepi imediat afacerea;
 • Asistenta tehnica la plasarea primei comenzi online;
 • Ajutor de produs la primele doua comenzi;
 • Asisti la organizarea si desfasurarea de prospectari pentru a gasi noi clienti;
 • Testere gratuite.

Avantajele cooperarii cu compania Avon

Lucrul la companie ofera o serie de privilegii:

 • Vei deveni reprezentant Avon, imediat ce vei decide sa devii reprezentantul companiei. Iti vor fi oferite cadouri astfel: la prima achizitie primesti o reducere de 31% din suma totala, iar la viitoarele comenzi aceste reduceri vor creste;
 • Munca responsabila si constiincioasa a angajatilor companiei este incurajata prin bonusuri si recompense suplimentare;
 • Reprezentantul Avon are posibilitatea de a plasa comenzi online, ceea ce permite crearea conditiilor convenabile pentru aceasta activitate.

In plus, compania garanteaza plata la timp in conformitate cu rezultatele activitatii angajatului.

Primesti un mentor personal

Dupa semnarea contractului, fiecare nou reprezentant Avon primeste un mentor personal care ii ofera asistenta completa:

 • organizarea activitatii unui incepator, se face in asa fel incat, acesta sa participe la formarea online, sa participe la seminarii web, conferinte, intalniri online etc;
 • realizeaza consultari individuale, creeaza conditii pentru comunicarea noului angajat cu alti reprezentanti ai companiei;
 • liderul este interesat de munca de succes si extinderea si activitatile incepatorului, astfel incat ofera sprijin general pentru a ajuta la formarea echipei noului sau angajat.

Nu toti cei care colaboreaza cu Avon sunt angajatii acesteia. Reprezentantul Avon isi creeaza propria sa afacere. Multi oameni intreaba daca este posibil sa devina reprezentanti Avon pentru a beneficia de produse. Acest lucru inseamna ca le plac produsele cosmetice, sunt gata sa le foloseasca cu placere, dar se limiteaza in interactiunea cu compania. Nu exista astfel de obstacole in relatiile cu compania sau ceilalti reprezentanti Avon.

Prin semnarea contractului in acest caz, compania primeste un client satisfacut, iar cel care a semnat acordul primeste o reducere pentru achizitionarea marfii. Pentru a-si extinde relatia cu compania in viitor, reprezentantul Avon, distribuie catalogul curent sau link-ul catre Catalogul online personal. Poti incepe cu vecinii, cunoscutii, prietenii si colegii. Extinde-ti treptat cercul de clienti distribuind brosuri in comunitatea in care traiesti. Scopul este de a arata catalogul cat mai multor potentiali clienti. Primesti produse si aranjezi intalniri cu clientii pentru a primi produse si a plati pentru acestea. Colecteaza platile si facturile Avon la timp, cu reducerea pentru tine, si, aceasta este plata pentru eforturile depuse.

Afla mai multe detalii despre cum poti ajunge si tu sa fii reprezentant Avon, pe www.reprezentantavon.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

IWS

IWS

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul