Criteriul National

De ce trebuie sa purtam branturi si care sunt beneficiile acestora?

De ce trebuie sa purtam branturi si  care sunt beneficiile acestora?
aprilie 17
12:38 2018

Atunci cand mergem, toti muschii corpului sunt antrenati, nu doar ai picioarelor, asa incat, datorita unor anumiti pantofi pe care ii purtam,  o serie de afectiuni apar din cauza ca talpa piciorului nu atinge in totalitate solul, unele zone fiind in aer, iar altele fiind mult prea solicitate. Se poate spune ca mersul sanatos este atunci cand in timpul mersului ne pastram pozitia corect si nu obosim dupa o perioada nu foarte mare de timp. Toate aceste probleme pot fi remediate cu ajutorul unor pernite care se monteaza pe talpa incaltamintei si poarta numele de branturi pantofi .
Acestea au fost create pentru un mers sanatos pentru a reduce efectele negative ale pantofilor asupra picioarelor si sunt unele dintre cele mai noi descoperiri in domeniu, care pe langa sanatate, ne ofera si confort.
Afectiunile produse de suferinta picioarelor, printre care trebuie specificate senzatia de picioare grele, dureri la nivelul articulatiilor sau calcaiului, dureri ale degetelor, intepaturi ale talpii piciorului, apar de cele mai multe ori datorita faptului ca am purtat incaltamintea neadecvata pentru o perioada mare de timp, uneori chiar din copilarie.
In urma statisticilor, s-a ajuns la concluzia ca peste 90% dintre adulti au probleme din cauza mersului. Femeile sunt cele care au cele mai multe probleme, in special datorita mersului pe tocuri, ajungand la coloana deformata. Pentru o sanatate cat mai buna, este necesara corectarea cu ajutorul unor branturi silicon.
  Branturile Scholl de exemplu au un design ergonomic care ofera confort pe parcursul intregii purtari a respectivei perechi de incaltaminte, in acest fel mulandu-se pe forma individuala a piciorului. De fapt, branturile sunt acele talpici care se introduc in interiorul incaltamintei, si au rolul de a mentine piciorul intr-o pozitie care reuseste sa distribuie uniform presiunea care sa creaza in timpul mersului. Un alt rol al branturilor este acela de a mentine un nivel de temperatura si umiditate, astfel incat piciorul sa nu aiba de suferit din aceasta privinta. De asemenea, exista anumite branturi care se pot igieniza prin spalare si acestea sunt folosite in acele perechi de incaltaminte ce nu pot fi purtate cu ciorapi.
Pentru a se potrivi marimii, uneori este necesar sa fie taiate branturile pentru a se potrivi in interiorul incaltamintei si trebuie taiat de-a lungul conturului pana la cel potrivit, ori este suficient sa folositi ca model brantul anterior.
Cea mai buna solutie atunci cand doresti sa reduci presiunea la care sunt supuse picioarele tale si pentru a absorbi eficient socurile aparute in timpul mersului, cea mai buna solutie este sa achizitionezi unul dintre diversele modele de branturi care pot fi folosite in diferite tipuri de incaltaminte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul