Criteriul National

De ce Utilizatorii prefera Unibet?

De ce Utilizatorii prefera Unibet?
iunie 28
01:20 2019

Fiind una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri, Unibet este si una dintre agentiile de pariuri sportive de top din tara noastra. Exista mai multe argumente pentru care un numar mare de persoane au in vedere aceasta agentie de pariuri atunci cand sunt in cautarea unui loc ideal pentru a paria diverse sume de bani. Pe langa ratingul avut pe site-urile internationale de profil, aceasta platforma mai este apreciata si de catre utilizatori, ei oferind o multime de recenzii pozitive.

Multi tipsteri sunt de parere ca Unibet reprezinta locul perfect unde puteti face un pariu, iar bonusul unibet nu e deloc de neglijat. Ei aleg aceasta casa de pariuri pentru ca aici este locul unde gasesc ceea ce-i intereseaza. Au parte astfel de numeroase optiuni de pariere. Oferta sportiva este una destul de bogata, de aceea se va putea paria cu usurinta. De asemenea, Unibet ofera si o multime de alte tipuri de pariuri pe care utilzatorii le pot incerca.

Pentru un parior este importanta linia de la finalul lunii. Pariorii profesionisti prefera astfel sa se orienteze catre castigurile mai mici, dar mai sigure. Mai sunt si unii utilizatori care prefera liniile asiatice, dar niciunul nu are atatea optiuni pentru tipsteri precum sunt cele oferite de ctare Unibet.

Un alt motiv pentrru care utilizatorii aleg Unibet este datorita cotelor bune pe care platforma la pune la dispozitia lor. Acest lucru reprezinta un principal punct de atractie. Operatorul ofera cele mai bune cote de pe piata, iar asta conteaza in special in bilantul pe termen lung. La 30 de pariuri, chiar si o jumatate de unitate inseamna un plus de 15 unitati la finalul lunii, acest lucru fiind unul important.

Numarul de sporturi acoperite este si el unul destul de mare. Desi fotbalul este cel mai comun sport, utilizatorii pariaza si pe alte sporturi la fel de des. Unii au succes in pariurile pe sporturi diferite fata de fotbal. La Unibet veti putea paria pe 33 de sporturi cu o foarte mare usurinta. De asemenea, veti putea paria pe eSports, divertisment si politica. Platforma mai ofera si un video streaming live. Persoanele care se ocupa de pariat si care doresc sa urmareasca aceste pariuri live, au aceasta posibilitate. Pe Unibet TV, veti putea urmari live in direct peste 30.000 de evenimente sportive in fiecare an.

Unibet este in topul popularitatii utilizatorilor, top alcatuit pe baza notelor acestora. Exista o multime de recenzii pozitive in cazul acestei platforme, utilizatorii fiind mulltumiti de lucrurile pe care platforma le ofera. Vocea utilizatorilor este un lucru ce merita avut in vedere in cazul acestei platforme foarte indragite.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul