Criteriul National

De Sarbatori, sanatate inainte de toate!

De Sarbatori, sanatate inainte de toate!
decembrie 19
11:52 2018

Stresclin este un antidepresiv natural. Fiind o combinatie unica de ingrediente active naturale din plante, care functioneaza ca un excelent tonic cerebral si potentiator de memorie, Stresclin poate fi considerat un stimulent natural de memorie sau un antistres natural. Acest produs este un stimulent puternic ce contribuie la depasirea turbulentelor emotionale si a traumelor subconstiente. Poti afla mai multe despre acest produs aici .

Stresclin este recomandat in instabilitate emotionala, epuizare nervoasa, depresie usoara, hiperfagie, hipersomnie sau insomnie,  letargie mentala, deficit de energie, retard psihomotor sau agitatie, afectiuni ale sistemului nervos cauzate de viata cotidiana.

Este posibila tratarea acestor afectiuni deoarece Stresclin are in compozitie pe langa extracte din alte plante si extract de Withania somnifera supranumit si Ginseng indian cu rol responsabil de creşterea adaptabilitatii în situaţii de stres a organismului dar şi de ameliorare a memoriei.

Fiind multa mai benefice pentru organism, tratamentele naturiste sunt cele mai recomandate avand eficineta sporita fara sa afecteze alte organe atunci cand sunt intrebuintate.

Aurderm este o crema cu efecte deosebite de regenerare asupra pielii si tegumentelor, fiind indicata in majoritatea afectiunilor pielii, de la intepaturi de insecte la arsuri si eczeme greu vindecabile. Acesta este un produs foarte apreciat atat in tara cat si in strainatate. Aurderm, crema cu mimosa, smirna si propolis este recomandata conform acestui site pentru majoritatea bolilor de piele, in arsuri de gradul ll si III intrucat suprima durerea; cicatrizeza fara urme dermatoze de orice fel, acneea, pete, ciuperci, herpes, alergii, zona zoster, psoriazis si este si un bun tonic capilar.  Contine Mimosa Tenuiflora Poir, COPACUL PIELII.

Stravechea civilizatie Maya folosea un tratament pentru arsuri si rani intr- un timp cand Europa nici nu auzise de Mexic.

Mimosa mai este cunoscuta si sub numele de Tepescohuite si este obtinuta prin sfaramarea scoartei copacului Mimosas Tenuiflora care creste numai in statut Chiapas. Aplicata pe piele, mimoza -tepescohuite ajuta in mod simtitor procesul de eliminare a cicatricilor rezultate in urma arsurilor, taieturilor sau zgarieturilor avand propietati uimitoare de regenerare.

Nikvorm este cel mai folosit, cel mai recomandatde catre medici si cel mai vandut produs natural pentru antiparazitare Nikvorm sirop este un produs natural antiparaziti intestinali creat dupa o reteta ayurvedica si care isi dovedesti zi de zi eficienta. Este un produs natural versatile intrucat Nikvorm se poate folosi atat la adulti cat si la copii .Este usor de administrat copiilor atat datorita gustului placut si datorita exemplului parintilor care il folosesc impreuna cu acesta fiindca astfel de tratamente trebuie administrate si celor care iau contact cu persoana care a fost infestata. Asadar,Nikvorm este un sirop pentru eliminarea eficienta a parazitiilor intestinali la copii si adulti. Pe MinuneaNaturii.ro poti afla informatii despre Nikvorm care este un remediu natural dupa principii ayurvedice cu eficienta ridicata pentru eliminarea parazitiilor de la nivel intestina care actioneaza asupra unui spectru larg de viermi si paraziti intestinali precum giardia, oxiuri, limbrici sau tenie pastrand sanatatea sistemului digestive.

Acest produs este un remediu natural obtinut din plante selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India avand la baza medicina traditionala Ayurveda, asa cum am specificat si mai sus. Medicamentele ayurvedice elimina cauzele imbolnavirii si vindeca persoana infestata fara a avea efecte sau reactii adverse.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu