Criteriul National

Euromateria: firma de construcții ce se distinge prin profesionalism și livrarea la timp a proiectelor

Euromateria: firma de construcții ce se distinge prin profesionalism și livrarea la timp a proiectelor
mai 15
17:46 2018

Firma Euromateria, înființată în anul 2014, specializată în în realizarea lucrărilor de construcții civile și industriale, se distinge în domeniul în care activează prin profesionalismul de care dă dovadă și prin calitatea și complexitatea lucrărilor executate.

În cadrul firmei, 15 specialiști cu experiență, ce dețin certificate ce le atestă competența, se angajează să pregătească și să realizeze lucrările pe care le contractează, aderând la conceptul de „construcție totală”.

Printre domeniile de activitate ale firmei se numără lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, de pregătire a terenurilor, precum și de instalații sanitare. Prin portofoliul vast, echipa din spatele firmei știe cum să construiască relații cu clienții săi, iar printre cuvintele cheie ce ar descrie acest parteneriat putem aminti calitatea serviciilor oferite, respectul oferit nevoilor clienților și abilitatea de a oferi soluții optime.

Printre proiectele care vorbesc cel mai bine despre firma de constructii Euromateria se numără construcția Bazin Club Rapid, precum și construirea sălilor de sport ale Colegiului Harnaj. Aceste construcții se disting prin îmbinarea ideală între o structură rezistentă și finisajele moderne. În acest sens, specialiștii Euromateria știu cum să creeze o poveste vizuală contemporană prin felul în care proiectează lucrările, bazată însă pe o fundație solidă.

Clădirea Ase din Predeal, un alt proiect important al firmei, vorbește cel mai bine despre această calitate a specialiștilor de a-și vinde serviciile. Clădirea modernă, situată într-un decor natural, lasă impresia de rezistență, în ciuda siluetei subțiri. Prin acest proiect, Euromateria a introdus urbanul în natural, fără a ruina farmecul locului.

Prin compania națională de investiții, Euromateria s-a angajat să proiecteze și execute lucrările pentru Sala de Sport din Liceul Agricol, comuna Valea Călugărească, precum și pentru Sala de Sport de pe Strada Jandarmeriei din sectorul 1, București. Un alt proiect al firmei este consolidarea clădirii Spitalului Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați. La fel de răsunător a fost și proiectul de construcție a Complexului Sportiv Cumpăna.

Aceste proiecte ale firmei atestă implicarea echipei manageriale în domenii de importanță pentru societate. Prin implicarea în acest gen de proiecte și asumarea responsabilității de a le termina la timp, Euromateria se distinge față de alte firme de construcții din domeniu.

Această punctualitate în livrarea proiectelor a fost elementul cheie în succesul obținut de către Euromateria, modalitatea în care a știut cum să câștige încrederea clienților și să se poziționeze în mintea acestora ca fiind o companie importantă.

Calitatea serviciilor oferite, profesionalismul echipei specializate din cadrul firmei, precum și proiectele ample livrate la timp, recomandă Euromateria oricărui client în căutarea unei firme de încredere în acest domeniu.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei