Criteriul National

Euromateria: firma de construcții ce se distinge prin profesionalism și livrarea la timp a proiectelor

Euromateria: firma de construcții ce se distinge prin profesionalism și livrarea la timp a proiectelor
mai 15
17:46 2018

Firma Euromateria, înființată în anul 2014, specializată în în realizarea lucrărilor de construcții civile și industriale, se distinge în domeniul în care activează prin profesionalismul de care dă dovadă și prin calitatea și complexitatea lucrărilor executate.

În cadrul firmei, 15 specialiști cu experiență, ce dețin certificate ce le atestă competența, se angajează să pregătească și să realizeze lucrările pe care le contractează, aderând la conceptul de „construcție totală”.

Printre domeniile de activitate ale firmei se numără lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, de pregătire a terenurilor, precum și de instalații sanitare. Prin portofoliul vast, echipa din spatele firmei știe cum să construiască relații cu clienții săi, iar printre cuvintele cheie ce ar descrie acest parteneriat putem aminti calitatea serviciilor oferite, respectul oferit nevoilor clienților și abilitatea de a oferi soluții optime.

Printre proiectele care vorbesc cel mai bine despre firma de constructii Euromateria se numără construcția Bazin Club Rapid, precum și construirea sălilor de sport ale Colegiului Harnaj. Aceste construcții se disting prin îmbinarea ideală între o structură rezistentă și finisajele moderne. În acest sens, specialiștii Euromateria știu cum să creeze o poveste vizuală contemporană prin felul în care proiectează lucrările, bazată însă pe o fundație solidă.

Clădirea Ase din Predeal, un alt proiect important al firmei, vorbește cel mai bine despre această calitate a specialiștilor de a-și vinde serviciile. Clădirea modernă, situată într-un decor natural, lasă impresia de rezistență, în ciuda siluetei subțiri. Prin acest proiect, Euromateria a introdus urbanul în natural, fără a ruina farmecul locului.

Prin compania națională de investiții, Euromateria s-a angajat să proiecteze și execute lucrările pentru Sala de Sport din Liceul Agricol, comuna Valea Călugărească, precum și pentru Sala de Sport de pe Strada Jandarmeriei din sectorul 1, București. Un alt proiect al firmei este consolidarea clădirii Spitalului Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați. La fel de răsunător a fost și proiectul de construcție a Complexului Sportiv Cumpăna.

Aceste proiecte ale firmei atestă implicarea echipei manageriale în domenii de importanță pentru societate. Prin implicarea în acest gen de proiecte și asumarea responsabilității de a le termina la timp, Euromateria se distinge față de alte firme de construcții din domeniu.

Această punctualitate în livrarea proiectelor a fost elementul cheie în succesul obținut de către Euromateria, modalitatea în care a știut cum să câștige încrederea clienților și să se poziționeze în mintea acestora ca fiind o companie importantă.

Calitatea serviciilor oferite, profesionalismul echipei specializate din cadrul firmei, precum și proiectele ample livrate la timp, recomandă Euromateria oricărui client în căutarea unei firme de încredere în acest domeniu.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu