Criteriul National

Firma de Curatenie Iasi – e o idee buna sa apelam la una?

Firma de Curatenie Iasi – e o idee buna sa apelam la una?
iunie 07
09:40 2017

Poprietarii de cladiri, fie ele pentru locuit sau de afaceri, au la dispozitie doua solutii atunci cand vor sa le curate. Fie fac asta de unii singuri, fie apeleaza la serviciile unei fime de curatenie profesioniste. Fiecare din aceste doua alternative vine cu avantajele ei.

Totusi, noi spunem ca a doua are mai multe beneficii si, daca ramaneti cu noi si in cele ce urmeaza, veți vedea care sunt principalele avanaje ale colaborarii cu o firma de curățenie pentru curățenie în apartamentul în care locum, vrem să-l vindem sau de ce nu, să-l inchiriem.

Experienta este unul dintre punctele de plecare in aceasta discutie. Asta pentru ca o firma profesionista va sti ce sa faca in absolut orice conditie. Dupa ce lucrezi ani de zile in acelasi domeniu, nu prea mai au cum sa apara lucruri care sa te uimeasca. Pe de alta parte, daca decizi sa treci singur la treaba, exista sansa sa iti dai seama ca procesul va fi unul chiar dificil. Dar aceasta diferenta nu este singura.

Pe lângă experiența pe care o au angajații unei firme de curățenie, mai trebuie adus în discuție și aparatura profesională, solutiile și detergentii pe care aceștia le folosesc. La Lizzy Clean, o firma de curățenie din Iasi de exemplu se folosesc doar soluții și detergenti adusi din Germania.

Rezultatele, mirosul și impresia după curățenia în care s-au folosit produse profesionale este cu totul alta fata de cea din urma curățeniei cu produse din supermarketuri sau mai rău, din tot felul de surse dubioase.

Avantajele curateniei profesionale:

Unul dintre principalele beneficii in a apela la serviciile unei firme profesioniste de curatenie este ca locul in care stai sau in care lucrezi va arata foarte bine si va mirosi grozav dupa ce ei isi termina treaba. Aceste firme sunt specializate in curatarea oricarui tip de camera si astfel toata cladirea va primi acelasi nivel de atentie din partea lor.

Cu alte cuvinte, totul va arata grozav. Firma va curata si biroul, dar si baile sau holul, oferind o fata complet noua unei cladiri care, din diferite cauze, avea nevoie de o schimbare. Covoarele, peretii sau birourile vor fi si ele curatate. Iar daca vrei sa angajezi firma pentru a lucra acasa la tine, acestia vor avea grija de mobila si de lucrurile tale. Daca este nevoie vor transporta totul in siguranta, isi vor face treaba si vor aduce lucrurile inapoi, gata curatate.

Dupa cum poti vedea, companiile specializate pot face o treaba mai buna decat cea pe care o vei face tu. In plus, ele vor face asta si mai repede. Unei firme, cu toate aparatele si uneltele necesare, ii va lua doar cateva zile sa curete o casa sau un apartament (ceva mai mult pentru o intreaga cladire). In schimb, tie iti poate lua saptamani. Daca pleci in vacanta, poti lasa firma sa se ocupe de curatat si nici macar nu trebuie sa ii supraveghezi. Pana la urma, semnezi un contract cu ei si, daca se intampla ceva, ai posibilitatea de a-i trage la raspundere.

Si, totusi, nici o firma serioasa nu va lasa sa se intample ceva rau cu bunurile tale, pentru ca stiu ca esti avantajat legal. Atentia cu care isi vor face treaba este un ultim beneficiu de care merita sa tii cont. Asadar, ai toate motivele pentru a angaja o firma specializata.

Este rapida, are dotarile necesare, activitatea ei este una foarte sigura si poate lucra foarte bine si in lipsa ta. Este adevarat, investitia poate fi ceva mai mare, dar merita facuta. Si sa lucrezi singur costa si rezultatele nu vor fi la fel de bune, ceea ce inseamna ca, dupa un timp, va trebui sa te intorci la treaba.

Pareri despre firmele de curățenie:

Voi ce experiențe aveți cu firmele de curățenie? Ati apelat vreodată la serviciile vroeunei astfel de companii? Ați fost mulțumiți de serviciile promite? Dar de raportul calitate/pret?

Bineințeles, puteți recomanda și celorlalți cititori (care probabil și ei sunt interesati de o firma de curățenie serioasa) firma sau firmele cu care ați colaborat de-a lungul timpului și de care ați fost mulțumiți.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul