Criteriul National

Flori de sapun, ornamente flori de sapun pentru sanatate si decorul casei

Flori de sapun, ornamente flori de sapun pentru sanatate si decorul casei
aprilie 01
11:06 2020

Un buchet frumos si elegant de flori de sapun, poate incanta ochii chiar si a celor mai severi esteti. In plus, dupa ce va primit un astfel de cadou, o persoana nu va ghici imediat din ce sunt facute florile, pentru ca cine ar putea crede ca dintr-un lucru atat de obisnuit precum sapunul,  poti crea din imaginatie uimitoare aranjamente flori de sapun si ornamente flori de sapun. Florile de sapun au doua avantaje practice: poti sa te rasfeti folosindu-l in timpul procedurilor de igiena, deoarece, in ciuda aspectului sau neobisnuit, sapunul isi pastreaza toate proprietatile, si, de asemenea,  poti decora o baie, un hol sau orice alta camera. Cu flori de sapun poti sa te bucuri de frumusetea si de aroma rafinata.

 

Aranjamentele de sapun si ornamentele flori de sapun arata la fel de frumos ca si compozitiile din plante vii, dar nu se supun trecerii timpului si nu isi pierd atractivitatea de-a lungul anilor. Durata de viata a unei compozitii de flori de sapun depinde de modul in care va fi utilizat. Durata unui ornament flori de sapun depinde, de asemeni de modul in care va fi utilizat, iar daca va fi utilizat exclusiv  in scopuri decorative, durata de valabilitate a unui astfel de produs este aproape nelimitata, in conditii de depozitare corespunzatoare.

 

Atunci cand alegi un cadou, siguranta este un criteriu important, mai ales daca darul este destinat utilizarii igienice si contactului direct cu corpul uman. Deoarece toate sapunurile sunt facute manual, artistii in arta sapunului sunt responsabili pentru calitatea si siguranta produselor si de asemenea, in compozitia sapunurilor exista numai acele ingrediente care nu dauneaza sanatatii umane. De asemenea, compozitia nu contine substante care pot provoca alergii sau iritatii.

 

Combinatia sapunurilor poate varia, in functie de ornament sau aranjament, existand uleiuri esentiale care vor ingriji cu atentie pielea, vor ameliora inflamatia, o vor hrani si hidrata, deoarece, sapunul are o baza naturala. Varietatea paletei de culori se obtine prin adaugarea de combinatii de diferite extracte de plante sau culori alimentare certificate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul