Criteriul National

Imaginea zilei – Sediul DNA Constanţa este părăsit!

Imaginea zilei – Sediul DNA Constanţa este părăsit!
octombrie 16
01:02 2016

imag-articol

 

Dacă în Capitală adevarate ambuteIaje şi cozi sunt în faţa DNA-ului, ce să vezi la Constanţa?

Clădirea aceleiaşi instituţii a fost părăsită. Da stimabililor, va rog sa intelegeti insemnatatea acestui lucru!

Ce rost mai avea să fie plătite salariile procurorilor şi anchetatorilor, atâta timp cât oamenii de la noi din administraţie sunt corecţi şi nu umblă cu matrapazlâcuri cum fac golanii prin Bucureşti. La noi lumea este onestă dom’ne, nu ca prin alte locuri. În fruntea oraşului sunt cei mai deştepti, săraci şi cinstiţi oameni, ei duioşi au împărţit pui congelaţi şi vouchere sărmanilor din banii publici şi astfel au facut dovada capacităţii lor de măreţi conducători. La noi la mare, să fie clar, nu mai este nevoie de această cheltuiala stupidă pentru o instituţie care nici pe departe nu produce satisfacţiile vecinătăţilor primăriei.

coada_dna_87303100

Paznicii şi oamenii de îngrijire ai instituţiei au făcut ei ceva joc de glezne prin port şi pe la poliţia locală, dar mai bine să se care şi ei şi să-i rugăm pe mai marii noştri conducători să autorizeze în această roz-bombon-portocalie clădire ori un salon erotic, ori o şaormerie ca să aibă si maţu’ nostru cu ce să fericeşte. Hai să trăieşte!

imag_articol

imag_articol_2

imag_articol_3-1024x768

imag-articol1-1024x566

imag-articol4-1024x768

.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo