Criteriul National

Imaginea zilei – Sediul DNA Constanţa este părăsit!

Imaginea zilei – Sediul DNA Constanţa este părăsit!
octombrie 16
01:02 2016

imag-articol

 

Dacă în Capitală adevarate ambuteIaje şi cozi sunt în faţa DNA-ului, ce să vezi la Constanţa?

Clădirea aceleiaşi instituţii a fost părăsită. Da stimabililor, va rog sa intelegeti insemnatatea acestui lucru!

Ce rost mai avea să fie plătite salariile procurorilor şi anchetatorilor, atâta timp cât oamenii de la noi din administraţie sunt corecţi şi nu umblă cu matrapazlâcuri cum fac golanii prin Bucureşti. La noi lumea este onestă dom’ne, nu ca prin alte locuri. În fruntea oraşului sunt cei mai deştepti, săraci şi cinstiţi oameni, ei duioşi au împărţit pui congelaţi şi vouchere sărmanilor din banii publici şi astfel au facut dovada capacităţii lor de măreţi conducători. La noi la mare, să fie clar, nu mai este nevoie de această cheltuiala stupidă pentru o instituţie care nici pe departe nu produce satisfacţiile vecinătăţilor primăriei.

coada_dna_87303100

Paznicii şi oamenii de îngrijire ai instituţiei au făcut ei ceva joc de glezne prin port şi pe la poliţia locală, dar mai bine să se care şi ei şi să-i rugăm pe mai marii noştri conducători să autorizeze în această roz-bombon-portocalie clădire ori un salon erotic, ori o şaormerie ca să aibă si maţu’ nostru cu ce să fericeşte. Hai să trăieşte!

imag_articol

imag_articol_2

imag_articol_3-1024x768

imag-articol1-1024x566

imag-articol4-1024x768

.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo