Criteriul National

Iustin Paraschiv sponsorizeaza CS Universitatea Craiova

Iustin Paraschiv sponsorizeaza  CS Universitatea Craiova
decembrie 22
13:54 2017

Fan infocat al Universitatii Craiova, Iustin Paraschiv – Presedinte Carmistin – investeste, prin intermediul companiei pe care o conduce, in echipa sa de suflet.

Recentul contract de sponsorizare dintre Carmistin® si clubul sportiv Universitatea Craiova va contribui la indeplinirea obiectivelor de performanta ale clubului si reprezinta inceputurile unei colaborari de durata. Brandul La Provincia® va fi cel care va reprezenta Carmistin pe materialele de promovare ale clubului.

Suntem incantati ca putem sprijini activitatea sportiva de performanta a clubului Universitatea Craiova. Istoria impresionanta a clubului si dedicarea antrenorilor si jucatorilor, dar si pasiunea noastra pentru echipa din Banie, ne-a determinat sa devenim parte a povestii de succes alb-albastre” a declarat Iustin Paraschiv, Presedinte Carmistin.

La Provincia este brandul produselor din carne de pasare de inalta calitate, produse 100% in Romania si care se adreseaza oamenilor preocupati de un stil de viata si o alimentatie sanatoasa. In procesul de crestere al puilor La Provincia sunt folosite numai furaje fara hormoni de crestere si fara faina proteica de origine animala.

Prima „aparitie” a brandului La Provincia alaturi de echipa CS Universitatea Craiova a avut loc la meciul cu FC Viitorul Constanta, meci castigat cu 3-1 de echipa craioveana. Parteneriatul a debutat sub semnul succesului, ambele meciuri jucate de la incheierea contractului de sponsorizare (FC Viitorul Constanta si CFR Cluj) fiind incheiate cu victoria CS Universitatea Craiova!

CS Universitatea Craiova duce mai departe istoria clubului Clubului Sportiv Universitatea Craiova, club infiintat in anul 1948. Reinfiintata in 2016, dupa dizolvarea sa in 1994, Universitatea Craiova a renascut si in sezonul 2017-2018 a participat la UEFA Europa League. CS Universitatea Craiova evolueaza in Liga 1 Betano, clasandu-se in acest moment pe locul 3.

Carmistin este un grup de firme din industria agro-alimentara din Romania, care asigura un lant de productie incepand de la cultivarea pamantului, cresterea animalelor si la desfacerea produselor din carne. Recent, Carmistin a achizitionat Avicola Targu Jiu si a anuntat o investitie de 20 de milioane de euro pentru modernizarea companiei achizitionate.

Despre CARMISTIN

Infiintata in anul 2000, Carmistin este unul dintre cei mai mari jucatori din industria agro-alimentara din Romania. Carmistin International, Avicarvil Farm, Avirom Plus, Avicarvil Procurment, Pajo Holding, Avicarvil, Pajo Agriculture, Porcellino Grasso si Agrikilti formeaza un grup de firme care produce anual peste 20.000 de tone de carne de pui, 250.000 de porci si 10.000 de vite in viu in cele 18 ferme specializate. Grupul detine 14 ferme de pui in Valcea, Arges si Gorj, 3 ferme de porci in Valcea, Olt si Hunedoara si o ferma de vite in Prahova. Nutreturile pentru aceste ferme sunt produse in doua ferme vegetale cu suprafata de cca 5.000 de ha si o fabrica de nutreturi in Babeni care produce peste 100.000 t/an. Produsele de carne din grupul Carmistin au in spate un lant de productie 100% romanesc, pornit de la cultivarea responsabila a pamantului, producerea de nutreturi sanatoase, cresterea de pui, porci si vite cu respectarea normelor europene. Carmistin are in acest moment peste 1200 de angajati. Produsele LaProvincia pot fi gasite in Metro Cash&Carry, Selgros Cash&Carry si hyper-market-urile Kaufland, Cora, Carrefour, Billa, Supeco precum si in reteaua de magazine proprii. Pentru mai multe informatii accesati carmistin.ro

Despre IUSTIN PARASCHIV:

Cu o viziune unica de afaceri, Iustin Paraschiv a reusit sa creeze un grup important de companii care produc 100% in Romania. El cunoaste in profunzime provocarile mediului de afaceri in care activeaza si este mereu pregatit pentru a identifica si dezvolta noi directii de dezvoltare. Viziunea unica de afaceri, dar si respectul fata de oameni l-au determinat sa achizitioneze si sa investeasca in vechi companii romanesti care nu au putut tine pasul cu evolutia rapida de astazi si sa infiinteze altele noi care sa completeze portofoliul grupului. Iustin Paraschiv este casatorit si are patru copii.

Sursa foto atasata: www.ucv1948.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro