Criteriul National

Locul unde gasiti strategiile de pariere cele mai bune

Locul unde gasiti strategiile de pariere cele mai bune
septembrie 27
23:39 2019

Site-ul 10pariuri.ro isi doreste sa devina cel mai important site de pariuri de la noi din tara. Site-ul se bucura de o dezvoltare foarte buna, el devenind o sursa excelenta de analiza, dar si de informare in ceea ce priveste domeniul pronosticurilor sportive din tara noastra.

Site-ul acesta a pornit ca un site mic, dar in ziua de azi, redactia site-ului isi doreste sa reuneasca cei mai inspirati tipsteri. Acesta este motivul pentru care vizitatorii site-ului si cei care doresc sa primeasca ponturi, pot avea in vedere acest site. Cititorii au astfel parte de un site cat mai bine facut, acesta punandu-le la dispozitie cele mai bune ponturi de pariuri, astfel incat ei sa se bucure de succes. Acest site este mai mult decat un simplu site de ponturi, pariuri si predictii sportive. El prezinta astfel avancronici, dar si analize amanuntite cu privire la cele mai importante evenimente zilnice.

Site-ul are o multime de metode de promovare, acesta reusind sa iasa in evidenta prin numeroase ponturi pariuri sportive si partide de fotbal, tenis sau baschet analizate zilnic. www.10pariuri.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a paria cat mai sigur si a se bucura de veniturile pe care le doresc, din aceasta activitate. El mai pregateste si o multime de noi surprize pentru pasionatii de pariuri online si offline.

Incepand cu acest an, site-ul a inceput sa se dezvolte si el din ce in ce mai mult, iar multi tipsteri au inceput sa se alature acestui proiect. Site-ul colaboreaza cu numerosi tipseri din Romania, recunoscuti pentru ponturile si predictiile lor. 10pariuri.ro prin numeroase statistici, reviewuri si analize amanuntite ale tuturor caselor de pariuri licentiate in 2019.

10pariuri contine toate elementele de care pariorii au nevoie. Pariorii vor avea astfel parte de diverse strategii de pariere, care ii vor aduce mai aproape de castigurile dorite. De asemenea, acestia vor mai putea profita si de tutorialele explicite. Cei care au facut recent cunostinta cu acest domeniu al pariurilor, vor avea ce sa invete din aceste tutoriale, care ii vor invata multe despre lumea pariurilor, dar si numeroase alte aspecte importante.

Asa cum va spuneam, 10pariuri.ro isi indruma cititorii catre cele mai bune si apreciate case de pariuri, iar cititorii se bucura astfel de cele mai bune agentii sportive, actualizate in permanenta. De asemenea, ei vor afla si ultimele noutati care pot influenta decisiv soarta unui anumit meci. Avancronicile care vor pune la dispozitia cititorilor toate informatiile de care ei vor avea nevoie sunt un alt motiv pentru care este important sa alegeti sa cititi mai multe pe acest site foarte apreciat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei