Criteriul National

Despre optiunile pentru marirea penisului: intre mit si adevar

Despre optiunile pentru marirea penisului: intre mit si adevar
august 06
19:20 2017

Daca nu esti multumit cu dimensiunea actuala a penisului tău, ai 2 opțiuni – sa optezi pentru o operație, sau sa explorezi cai naturale pentru creșterea penisului.

La prima impresie, tehnicile chirurgicale par cele mai potrivite. După toate, cui sa inceredintezi cea mai vitala parte din anatomie, dacă nu chirurgului. Ei fac cu succes transplant de inima, îndepărtează tumori…sa facă un penis mai mare ar trebui să fie floare la ureche, nu?

Din păcate, răspunsul este ca operația de marire a penisului nu ofera rezultatele la care te aștepți. Un studiu publicat în jurnalul European de Urologie din 2005 raportează ca dimensiunea câștigată atât în lungime cât și în grosime este insuficienta.

În urma operatiei de marire a penisului, dimensiunea medie câștigată este de aproape 1,5 cm, în timp ce persoanele care au optat pentru ingrosarea penisului nu au primit rezultate semnificative, ei au primit doar 2.3 cm în circumferinta.

Un alt siudiu publicat în Jurnalul de Urologie Indian din 2008 notează ca operația de marire al penisului ofera rezultate neconvingatoare cu o rata minima de succes; și au pus accent pe numeroasele complicatii post-operative.

Spunând nu bisturiului…

În cazul cunoasterii dezavantajelor oferite de operația de marire a penisului, metodele naturale de marire a penisului au devenit din ce în ce mai populare.

De exemplu, intinderile pentru penis, a devenit o optiune mult mai viabila fata de operație; și asta este una dintre numeroasele opțiuni ne-chirurgicale ca trebuie sa le încercam înainte sa luam în considerare operația.

Problema este următoarea, internetul este plin de comercializantii ce doresc sa facă un ban rapid de pe urma acestor metode nechirurgicale de marire al penisului, ei oferind informații false, nenumărate produse la suprapret, dar cel mai important, produse ineficiente.

Dacă ar fi să ne luam după reclamele site-urilor, cu aproximativ 400 Lei, un bărbat poate avea privilegiul să-și privească penisul cum se „ridica” în dimensiune mai ceva decât un avion care decoleaza. Dar cum majoritatea acestor reclame sunt false, sunt câteva opțiuni naturale ce chiar îți pot mari penisul.

Urmează un program de exerciții pentru marirea penisului…

Prima optiune este sa urmărești un program de exerciții pentru marirea penisului. Aceste exerciții se concentreaza pe marirea tesutului penisului, ca sa poate inmagazina cât mai mult sânge în timpul erectiei. Similar cu marirea unui balon când este umflat cu aer.

Funcționează acest tip de exercitii?

Un ghid de exerciții ce a fost găsit online a fost supus unei evaluari clinice independente, răspunsul oferit fiind unul pozitiv.

Un stiudiu în care au fost implicați 50 bărbați ce au efectuat exerciții zilnice timp de 22 minute pe zi, timp de aproape 4 săptămâni, au avut parte de o creștere al penisului cu aproape 4.5cm, și de aproape 4 cm când au urmat exercițiul timp de aproape 3 luni de zile.

Studiul a concluzionat faptul ca programul de exerciții nu a produs niciun efect secundar și pe lângă dimensiunea mărita, subiectii de test au experimentat imbunatatiri semnificative atât în calitatea erectiei cât și în abilitatea de a întârzia ejacularea. Dacă optiunea de exerciții pentru penis va atrage, uitați-vă la articolul Factori Fundamentali despre Exercitiile pentru Penis ca sa vedeți ce program va recomand.

Folosirea unui dispozitiv de tractiune pentru marirea penisului

Dacă ideea de exerciții nu te interesează – și adevărul este ca ai nevoie de multă dedicare – un dispozitiv pentru tractiune ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine.

Numeroasele studii medicale efectuate în ultimii ani, au notat eficiența acestor dispozitive când sunt folosite fără alte exerciții.

Un asemenea studiu, efectuat de un chirurg plastician și urolog danez, a raportat ca lungimea medie a crescut cu aproximativ 30%, la cei 18 bărbați ce au participat la studiu. Cu alte cuvinte, cei ce initial au avut o lungime a penisului de aproape 15 cm, au câștigat aproximativ 5 cm în urma acestui tratament.

Studiul a folosit un aparat de tractiune ce este certificat medical cunoscut sub numele de ProExtender – un produs considerat a fi fruntas când vine vorba de calitatea materialelor folosite și design; și una dintre putinele dispozitive ce a primit aprobare totala și certificare medicala.

ProExtender

De fapt, ProExtender este vândut sub o varietate de nume: „Jes Extender” și „SizeGenetivs”. Toate aceste marci sunt produse de aceeași companie numita DanaMedic. O alta optiune, ar fi cremele si gelurile, insa daca incepi sa citesti comentariile clientilor despre ele, ajungi la conlcuzia ca majoritatea dintre ele sunt tepe si nu functioneaza.

Dacă te decizi sa cumperi unul dintre cele trei dispozitive – ProExtender, Jes Extender sau SizeGenetics – primești același dispozitiv aprobat medical. Acestea fiind spuse, totul depinde de preferintele tale, deoarece fiecare companie ofera diferite promotii.  Deoarece competitia este foarte stransa, merita sa verifici toate cele 3 site-uri pentru a găsi cea mai buna oferta.

Analizand toate optiunile…

Ambele metode naturale de marire al penisului mentionate mai sus au fost verificate stiintific și s-a descoperit ca nu sunt numai eficiente ci și sigure.

Când iei în considerare riscurile semnificative și rezultatele mediocre livrate prin operație, asemenea metode naturale de creștere al penisului devine o propunere atractiva.

Când iei în considerare și faptul ca o operație de marire al penisului costa aproximativ 10,000-12,000$, folosirea fie a exercitiilor sau a aparateleor pentru marirea penisului, nu numai ca sunt mai sigure și mult mai eficiente, dar sunt și o metoda foarte ieftină de a-ți crește permanent mărimea penisului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo