Criteriul National

„Nimic nou sub soare”/Am fost si suntem condusi de securisti inca din decembrie 1989

„Nimic nou sub soare”/Am fost si suntem condusi de securisti inca din decembrie 1989
iunie 23
04:09 2020

La nivelul redactiei noastre au fost obtinute date si informatii certe in baza numeroaselor sesizari primite conform carora la nivelul Asociatiei de Proprietari din Ploiesti, strada Frasinet nr 7, bl 7C scara A exista un focar de infectie cauzat chiar de Presedintele acestei asociatii de proprietari cu consecinte foarte grave asupra sanatatii publice.

De asemenea, imprejmuirea efectuata ilegal pe domeniul public de catre Presedintele asociatiei si focarul de infectie pot  crea perturbari grave in situatia unui incendiu si/sau cutremur in eventualitatea evacuarii persoanelor din imobil .

In conformitate cu HCL 228/2006 din Capitolul Activitati edilitar gospodaresti, la pct 3.1 se specifica in clar urmatoarele:

Constituie contraventie urmatoarele fapte daca nu au fost savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni si se sanctioneaza cu amenda, dupa cum urmeaza

500-1500 ron pentru persoane fizice

pct 5 -IMPREJMUIREA SAU REZERVAREA UNOR SUPRAFETE APARTINAND DOMENIULUI PUBLIC FARA AUTORIZATIE LEGALA.

Mentionam ca am fost sesizati ca Presedintele Asociatiei a imprejmuit ilegal domeniul public din fata geamului sau blocand intrarea de pe scara din spatele blocului cu fier beton si chiar cu o poarta de fier cu lacat, aspecte ce se pot observa din pozele atasate

Scara din spatele blocului ce duce in parcare a fost securizata cu aparate de control acces cartela atat de la intrarea din parcare cat si pentru a intra efectiv de pe scara.

In fapt, prin acest demers, presedintele Asociatiei si-a procurat ilegal inca o incapare prin care a depozitat diverse lucruri ce trebuiau aruncate la ghena de gunoi, producand un adevarat focar de infectie si punand practic in pericol locatarii la un eventual cutremur si/sau incendiu prin blocarea evacuarii acestora in conditii de siguranta (Sa nu mai spunem ca este hilar sa folosesti cartela de acces pentru a iesi din scara blocului).

Alaturat aveti atasate pozele cu focarul de infectie si cu ingreunarea accesului locatarilor dinspre si in afara blocului la parcarea ce se afla in spatele imobilului. Toate aceste obiecte ce constituie focare de infectii sunt depozitate in interiorul scarii.

 

 

Autoritatile dorm…(Cristina T.).

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul