Criteriul National

O sursa sigura de steorizi anabolizanti

O sursa sigura de steorizi anabolizanti
mai 08
10:59 2017

Consumul de steroizi este considerat un lucru interzis. Cu toate acestea, destul de multi culturisti folosesc steroizi anabolizanti pentru cresterea rapida a masei musculare. In Romania se gasesc cu usurinta steroizi care se vand atat prin salile de fitness, pe la coltul blocului, dar si pe Facebook, pe internet.

Problema este ca multe din aceste produse care se gasesc prin salile de fitness sau pe la dealerii de cartier sunt produse contrafacute, iar acest fapt poate dauna sanatatii.

Nu este nici un dubiu, steroizii originali functioneaza si aduc imbunatatiri considerabile intr-un timp foarte scurt. Tocmai de aceea s-au folosit in multe sporturi si in cele din urma s-a interzis consumul acestor substante fiindca competitiile nu mai erau jucate de la egal la egal.

Cum fenomenul de utilizare al substantelor anabolizante nu prea poate fi oprit, am decis publicarea acestui articol pentru a educat catusi de putin publicul, astfel incat sa folositi produse bune, fara a ramane cu fel si fel de efecte secundare.

De unde cumparam steroizi originali?

Pentru a beneficia de efectul pozitiv al anabolizantelor, in primul rand trebuie sa folositi produse de calitate, originale. Un astfel de website care vinde doar produse originale este www.Steroizi-Originali.com , toate produsele de pe acest site vin cu cod de verificare si sunt cumparate direct de la producator, fara alti intermediari. Este posibil ca aici sa nu gasiti steroizi ieftini, dar aveti garantia ca macar folositi doar steroizi autentici.

Cum evitam efectele secundare ale steroizilor?

-Moderatia este cheia. Ca orice lucru care este consumat in exces, in cele din urma dauneaza. Asadar incercati sa respectati dozele recomandate.

-Perioada de administare nu trebuie sa depaseasca 12 saptamani. Daca sunteti incepator ar trebui sa va limitati la maxim 10 saptamani. Iar daca este vorba de steroizi orali, atunci timpul de administrare nu trebuie sa fie mai mare de 6 saptamani.

-Folositi intotdeauna si un protector de ficat atunci cand folositi steroizi pastile. Fiindca anabolizantele orale supun ficatul la un stres mai mare, fiind nevoit sa proceseze pastilele.

Care sunt produsele cu cele mai mari sanse sa duca la efecte secundare?

Principalele produse care duc la efecte secundare sunt Nandrolone Decanoate (Decadurabolin), Anapolon, Danabol si Trenbolon. Produsele care ne pot aduce efecte secundare sunt totodata si cele mai puternice. Dar chiar si asa, daca doza administrata este una moderata, putem evita cu succes efectele secundare.

Nu recomandam consumul de steroizi, fiindca folosind aceste produse vei incepe incet-incet sa fii atasat de ele si nu vei mai vrea sa renunti la efectele lor benefice. Ceea ce inseamna mai multi bani cheltuiti si in cele din urma poate chiar iti vei pune sanatatea in pericol. Ca sa te asiguri totusi ca nu devii un consumator de steroizi blamat, atunci tine cont de informatiile acestea si fa lucrurile cu cap.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo