Criteriul National

O sursa sigura de steorizi anabolizanti

O sursa sigura de steorizi anabolizanti
mai 08
10:59 2017

Consumul de steroizi este considerat un lucru interzis. Cu toate acestea, destul de multi culturisti folosesc steroizi anabolizanti pentru cresterea rapida a masei musculare. In Romania se gasesc cu usurinta steroizi care se vand atat prin salile de fitness, pe la coltul blocului, dar si pe Facebook, pe internet.

Problema este ca multe din aceste produse care se gasesc prin salile de fitness sau pe la dealerii de cartier sunt produse contrafacute, iar acest fapt poate dauna sanatatii.

Nu este nici un dubiu, steroizii originali functioneaza si aduc imbunatatiri considerabile intr-un timp foarte scurt. Tocmai de aceea s-au folosit in multe sporturi si in cele din urma s-a interzis consumul acestor substante fiindca competitiile nu mai erau jucate de la egal la egal.

Cum fenomenul de utilizare al substantelor anabolizante nu prea poate fi oprit, am decis publicarea acestui articol pentru a educat catusi de putin publicul, astfel incat sa folositi produse bune, fara a ramane cu fel si fel de efecte secundare.

De unde cumparam steroizi originali?

Pentru a beneficia de efectul pozitiv al anabolizantelor, in primul rand trebuie sa folositi produse de calitate, originale. Un astfel de website care vinde doar produse originale este www.Steroizi-Originali.com , toate produsele de pe acest site vin cu cod de verificare si sunt cumparate direct de la producator, fara alti intermediari. Este posibil ca aici sa nu gasiti steroizi ieftini, dar aveti garantia ca macar folositi doar steroizi autentici.

Cum evitam efectele secundare ale steroizilor?

-Moderatia este cheia. Ca orice lucru care este consumat in exces, in cele din urma dauneaza. Asadar incercati sa respectati dozele recomandate.

-Perioada de administare nu trebuie sa depaseasca 12 saptamani. Daca sunteti incepator ar trebui sa va limitati la maxim 10 saptamani. Iar daca este vorba de steroizi orali, atunci timpul de administrare nu trebuie sa fie mai mare de 6 saptamani.

-Folositi intotdeauna si un protector de ficat atunci cand folositi steroizi pastile. Fiindca anabolizantele orale supun ficatul la un stres mai mare, fiind nevoit sa proceseze pastilele.

Care sunt produsele cu cele mai mari sanse sa duca la efecte secundare?

Principalele produse care duc la efecte secundare sunt Nandrolone Decanoate (Decadurabolin), Anapolon, Danabol si Trenbolon. Produsele care ne pot aduce efecte secundare sunt totodata si cele mai puternice. Dar chiar si asa, daca doza administrata este una moderata, putem evita cu succes efectele secundare.

Nu recomandam consumul de steroizi, fiindca folosind aceste produse vei incepe incet-incet sa fii atasat de ele si nu vei mai vrea sa renunti la efectele lor benefice. Ceea ce inseamna mai multi bani cheltuiti si in cele din urma poate chiar iti vei pune sanatatea in pericol. Ca sa te asiguri totusi ca nu devii un consumator de steroizi blamat, atunci tine cont de informatiile acestea si fa lucrurile cu cap.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara