Criteriul National

Pastilele de slăbit ajută? Află care sunt top 10 lucruri de care trebuie să ții cont!

Pastilele de slăbit ajută? Află care sunt top 10 lucruri de care trebuie să ții cont!
decembrie 05
10:31 2016

Pastilele de slăbit au devenit printre cele mai cautate metode de slăbit în ultimii ani. Foarte multe persoane văd în pastilele de slăbit (sau în promisiunile producatorilor și magazinelor care le vând) adevărate soluții magice care-i vor ajuta sa slabeasca mult și fără efort.

În realitate situația este diferita, iar adevărul despre pastilele de slăbit, din pacate nu este tocmai ceea ce ar vrea sa auda cineva care își pune ultimele speranțe în niște capsule și în niște promisiuni, care de multe ori sunt scrise de oameni de marketing și nu sunt bazate pe nimic medical.

În acest articol, cei de la http://pastile-de-slabit.com au trimis câteva lucruri de care trebui sa țineți cont cont dacă intenționați  sa începi o cura de slăbit în care sa folosiți  și suplimente pentru slăbit, indiferent dacă este vorba despre pastile, shake-uri, băuturi etc.

10 sfaturi cu privire la suplimentele  de slăbit:

  1. Pastilele de slăbit sunt suplimente alimentare (excepție făcând steroizii precum Clenbuterol) al caror rol este de a ajuta. Nu începeți o cura de slăbit bazata doar pe suplimente. Pentru a reuși sa slabiti (într-un mod sănătos și eficient) este necesar sa adoptati un stil de viața sănătos care sa includa o dieta sănătoasă, un program de mișcare etc.
  2. Dieta nu este optionala. Am văzut ca foarte multe persoane cred ca dacă vor utiliza pastile de slăbit, dieta nu mai este necesara. Acesta este unul dintre principalele lucruri care stau la baza esecurilor atunci când vine vorba de pierderea kilogramelor. Este foarte important sa înțelegeți cum funcționează suplimentul pe care intenționați sa îl folosiți, pentru a evita orice neclaritati de acest fel. Revenind la dieta și importanța acesteia, ar fi bine sa știți încă de la început, ca după terminarea curei de slabire propriu-zise, pentru a „pastra” rezultatele obtinute este necesar sa continuați cu o dieta sănătoasă și un program de mișcare, chiar dacă nu mai este atât de intens ca în timpul curei.
  3. Discutati cu un medic înainte de a folosi orice suplimente de slăbit. Nu este un „moft” așa cum se spune, discuția cu un medic (chiar și medicul de familie) asupra starii generale de sănătate și istoricul fiecarui pacient, este necesara înaintea utilizarii suplimentelor de slăbit și va poate scapa de foarte multe bătăi de cap sau chiar probleme ce pot sa apara în anumite cazuri.
  4. Întotdeauna verificați ingredientele pastilelor de slăbit pe care le folosiți. Dacă va uitați pe Internet, veți găsi foarte multe tipuri de pastile și suplimente de slăbit care nu se găsesc în farmacii și despre care nu știm foarte multe lucruri cu privire la aprobarile și certificarile pe care le au. Orice supliment de slăbit, trebuie să fie înregistrat și sa aibă anumite certificari pentru a putea fi comercializat. Întotdeauna întrebați comercianții online despre aceste lucruri.
  5. Evitati firmele fantoma. Exista foarte multe pastile pentru slăbit vândute prin intermediul Internetului, pe siteuri dubioase pe care nu sunt afisate date de identificare ale firmei (care comercializeaza produsele) lucru care contravine legislatiei în vigoare dar mai mult de atât nu sunt prezentate nici informații cu privire la compania care produce suplimentele respective. Orice companie care nu are nimic de ascuns ar face publice aceste informații, nu doar datorită faptului ca legislatia impune acest lucru, dar și datorită faptului ca oricine și-ar dori ca brandul sau să fie citat și lăudat.
  6. Asigurați-va ca nu sunteți alergici la nici unul dintre ingredientele pe care suplimentul ales le conține. Dacă sunteți responsabili și nu ați sărit recomandarea #3, atunci ați împușcat 2 iepuri dintr-o lovitura și puteți începe linsititi cura de slabire.
  7. Pastilele de slăbit care sunt altceva decât suplimente alimentare necesita recomandarea unui medic și sfaturile acestuia cu privire la administrarea lor. Deși este foarte tentant, achiziționarea acestora „pe sub mana” și utilizarea lor fără supravegherea unui medic este interzisă și poate cauza probleme serioase de sanatatate.
  8. Nu folosiți mai multe tipuri de pastile de slăbit simultan și nu le administrati într-o doza mai mare decât cea recomandată de producător, excepție făcând cazul în care medicul dumneavoastră va recomanda acest lucru. În anumite situații, pe baza anumitor detalii personale, este posibil ca medicul sa va recomande administrarea într-un mod diferit fata de cum indica producătorul în cadrul prospecutlui produsului.
  9. Sub nici o forma nu folosiți pastile de slăbit în perioada în care alaptati sau sunteți însărcinata fără sa discutati cu medicul dumneavoastră în prealabil. Am văzut ca foarte multe femei sunt tentate de efectele acestor pastile de slăbit și în dorința de a slabi cât mai rapid după sarcina, doresc sa incepa utilizarea lor încă din perioada în care alapteaza.
  10. Nu imprumutati dozajele altor cunoscuți. La punctul #8 am discutat despre situatiile în care un anumit supliment pentru slăbit a fost recomandat de către medic să fie administrat într-un mod mai mult sau mai puțin diferit fata de cel recomandat de producător. Ei bine, dacă aveți acces la astfel de cazuri (poate un prieten sau cunoscut a primit o astfel de recomandare și este dispus sa o impartaseasca) cel mai bun lucru pe care-l puteți face este sa refuzati politicos. Fiecare organism este diferit și este foarte puțin probabil ca ceea ce a funcționat pentru cineva, sa funcționeze sau să fie potrivit și pentru dumneavoastră. Dacă sunteți încântați de rezultatele pe care cineva le-a obținut, rugati-l sa va dea numărul de telefon al medicului care l-a ajutat și programati o consultatie pentru o discuție și un plan personalizat.

Concluzii și sfaturi

Cam acestea ar fi cele 10 sfaturi de care ar fi bine sa țineți cont înainte de a începe o cura de slabire cu pastile de slăbit sau altfel de suplimente. Pentru a evita citirea sau respectarea doar unora dintre ele, am ales ca ordinea lor în acest top sa fie aleatoare, deci ordinea în care ii găsiți în lista nu indica importanța lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo