Criteriul National

Raja SILICOANE, Constanta TOMBEROANE /// Casa cu lei devine Gardul cu pisici

Raja SILICOANE, Constanta TOMBEROANE /// Casa cu lei devine Gardul cu pisici
februarie 16
20:41 2018

imag articol

Santier in focuri pe centura Aurel Vlaicu la sediul regiei de apa zilele acestea, picamere, excavatoare, muncitori echipati pana-n dinti de parca zici ca se voteaza pentru primaria ghetourilor de la marginea orasului ori se construieste o replica Taj Mahal la malul marii… dar ce sa vezi, marele santier este organizat pentru a pune borduri brand new Motanelului sef la regia cu cea mai scumpa apa din tara. Daca la limita orasului se desfasoara un asemenea santier de amenajare, trotuare noi noute si gard din piatra cu fier forjat si policarbonat, ca sa dea bine la ochi cum se zice prin primarie, am mers in primul cartier de blocuri (intersectia Eliberarii-Soveja) sa vedem atunci cum merg cainii cu covrigi in coada. Surprize-surprize, bordurile erau cea mai mare fitza – VINTAGE

Nu incheiem articolul fara a intui magistralul proiect gandit de ilustrii edili ai orasului port. Daca nu au reusit sa puna mana si pe Casa cu lei sa o lase dansii in ruina fitza vintage putrezita, s-au gandit la o replica pe masura renumitului monument, asa ca in locul leilor vor monta pisicute pe stalpii noi ai gardului regiei… Geniaaaal!!! Bravo Miau-miau!!!

––-SEDIUL RAJA–––

2

P_20180216_131935

––-C-ta, zona Eliberarii-Soveja––-

P_20180216_135409 P_20180216_135419 P_20180216_135524 P_20180216_135547

–echipa de vis–

3

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei