Criteriul National

Raja SILICOANE, Constanta TOMBEROANE /// Casa cu lei devine Gardul cu pisici

Raja SILICOANE, Constanta TOMBEROANE /// Casa cu lei devine Gardul cu pisici
februarie 16
20:41 2018

imag articol

Santier in focuri pe centura Aurel Vlaicu la sediul regiei de apa zilele acestea, picamere, excavatoare, muncitori echipati pana-n dinti de parca zici ca se voteaza pentru primaria ghetourilor de la marginea orasului ori se construieste o replica Taj Mahal la malul marii… dar ce sa vezi, marele santier este organizat pentru a pune borduri brand new Motanelului sef la regia cu cea mai scumpa apa din tara. Daca la limita orasului se desfasoara un asemenea santier de amenajare, trotuare noi noute si gard din piatra cu fier forjat si policarbonat, ca sa dea bine la ochi cum se zice prin primarie, am mers in primul cartier de blocuri (intersectia Eliberarii-Soveja) sa vedem atunci cum merg cainii cu covrigi in coada. Surprize-surprize, bordurile erau cea mai mare fitza – VINTAGE

Nu incheiem articolul fara a intui magistralul proiect gandit de ilustrii edili ai orasului port. Daca nu au reusit sa puna mana si pe Casa cu lei sa o lase dansii in ruina fitza vintage putrezita, s-au gandit la o replica pe masura renumitului monument, asa ca in locul leilor vor monta pisicute pe stalpii noi ai gardului regiei… Geniaaaal!!! Bravo Miau-miau!!!

––-SEDIUL RAJA–––

2

P_20180216_131935

––-C-ta, zona Eliberarii-Soveja––-

P_20180216_135409 P_20180216_135419 P_20180216_135524 P_20180216_135547

–echipa de vis–

3

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro