Criteriul National

Saash.ro: Cum sa alegi rochia perfecta!

Saash.ro: Cum sa alegi rochia perfecta!
decembrie 30
12:41 2016

Saash.ro este magazinul online unde gasesti o multitudine de produse vestimentare ale designerilor romani cunoscuti si mai putin cunoscuti. Este locul unde poti redescoperi moda prin ochii designului romanesc.

Indiferent ce iti place sa porti sau ce stil ai, se spune ca orice femeie fashionista ar trebui sa aiba o colectie de rochii de designer prezenta in garderoba sa. Pe Saash.ro vei gasi rochii in diferite lungimi, stiluri si culori, toate acestea fiind rochii semnate de designeri romani.  Iata cateva sfaturi pentru a alege o rochie in functie de forma siluetei tale:

Talia groasa este o problema destul de des intalnita la femei. Femeile cu silueta in forma de mar trebuie sa opteze pentru rochii care distrag atentia de la talie. Pentru asta, nu alege rochii mulate si evita sa porti curea in talie. In general, femeile cu talie groasa, au si bustul mai mare, asa ca nu ezita sa il scoti in evidenta! Pentru acest tip de silueta rochiile baby doll sunt cele mai potrivite.

rochii-saash

Silueta in forma de para este tipul de silueta cel mai comun femeilor: soldurile late. Cand alegi o rochie, trebuie sa stii ca rochiile in forma de A sunt cele mai potrivite. Acestea pun accent pe partea de sus a corpului, pe bust si talie. Un cordon sau o curea in talie sunt alegerile perfecte.

Femeile cu silueta androgina sunt in general cele slabe, cu o forma destul de dreapta. Avantajul este ca vine la pachet cu picioare subtiri si lungi. Asadar, daca ti se potriveste acest tip de silueta trebuie sa alegi rochiile care iti pun in evidenta picioarele. E bine sa porti decolteuri rotunde si partea de sus a rochiei sa aiba drapaje, voaluri.

decoleteuri-saash

Silueta clepsidra este perceputa ca fiind silueta ideala, deoarece corpul este bine proportionat. Avantajul este ca poti purta cam orice. Daca doresti sa iti pui in evidenta silueta, evita rochiile largi sau pe cele drepte.

Acum ca stii cum sa alegi rochia potrivita siluetei tale, nu mai trebuie decat sa studiezi multitudinea de rochii ce le vei gasi pe saash.ro. Acolo vei gasi rochii pentru office si casual, dar si tinute de seara, pentru diverse evenimente.

Daca vrei sa afli cum s-a infiintat magazinul online ce a strans la un loc mai multi designeri romani, aici poti citi mai multe detalii despre Saash.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu