Criteriul National

Sapte accesorii utile pentru un mixer cu bol

Sapte accesorii utile pentru un mixer cu bol
aprilie 23
16:04 2017

Atunci cand cumparam un mixer cu bol nu avem de regula toate accesoriile necesare astfel incat trebuie sa fim foarte atenti atunci cand intram in magazin. Chiar daca nu folosim toate accesoriile e bine sa avem cat mai multe pentru a nu ne trezi ulterior ca ne lipseste unul de care avem nevoie neaparat si nu ne-am gandit la el. Mai jos am ales sapte accesorii care ar putea sa ne fie utile la un moment dat. Unele dintre ele sunt chiar indispensabile.

Acesoriul pentru tocat sau taiat este unul dintre cele mai importante. Cu ajutorul acestuia reusim sa facem o mare parte dintre lucrurile pentru care este gandit acest electrocasnic. Din pacate majoritatea mixerelor ieftine cu bol nu il au si trebuie cumparata astfel si o masina de tocat. De asemenea putem cumpara si accesoriul separat insa trebuie sa platim alti bani. Acesta are o cupa la baza careia se afla lamele ce imping compozitia spre zona frontala, acolo unde se aduna compozitia.

Telul este un accesoriu cu care ar trebui dotate toate mixerele insa din pacate nu il intalnim la toate. Nu are rost sa il descriem pentru ca il stim cu totii. Este extrem de util la prepararea prajiturilor sau al diferitelor sosuri ori creme. Se poate folosi chiar la prepararea inghetatei. Pentru aceasta insa putem achizitiona un mixer cu un accesoriu special. Cu ajutorului lui se poate pregati inghetata pentru congelator in doar cateva minute. Dupa cateva ore de stat la frigider se poate consuma si este mult mai sanatoasa decat cea din comert pentru ca sunt folosite doar incrediente sanatoase.

Pe langa cele trei accesorii amintite mai sus, un mixer cu bol ar mai trebui sa aiba un carlig de aluat, un batator plat, un accesoriu pentru paste si unul pentru stors fructe si legume. Cel pentru paste se ataseaza intr-o zona diferita fata de cea care actioneaza in interiorul bolului. Nu este foarte folosit si probabil daca ar trebui sa se renunte la un accesoriu din cele sapte acesta ar putea fi cel ales.

De asemenea, ne-am putea gandi ca accesoriul pentru stors fructe si legume ar fi inutil insa se pot face economii importante prin faptul ca nu ar mai fi nevoie sa se cumpere un storcator separat. Accesoriul nu este atat de scump precum un storcator si scapam si de grija depozitarii lui care poate creea neplaceri atunci cand in bucatarie avem prea mult electrocasnice.

Carligul de aluat este in schimb un accesoriu foarte important. Multe mixere cu bol il au in pachetul standard insa putem avea surprize neplacute din acest punct de vedere cu anumite aparate. Evident, aluatul se poate face usor si cu mana insa daca tot cumparam un aparat pentru asta ar fi pacat sa nu il putem folosi.

Batatorul plat poate prelua sarcina amestecarii aluatului insa principala lui sarcina este aceea a sfaramarii cartofilor pentru piure. E posibil chiar sa fie unicul accesoriu cu care putem face asta. S-ar putea sa existe si altele pentru ca in general cu putina imaginatie unele accesorii pot fi folosite si in alte scopuri decat cele pentru care au fost gandite de producatori.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo