Criteriul National

Semnificatia orelor fixe de la 00.00 la 24.00

Semnificatia orelor fixe  de la 00.00 la 24.00
iunie 10
11:03 2020

Se spune, din batrani, ca in momentul in care te uiti la ceas si este ora fixa, cineva te iubeste. Ei bine, se pare ca exista mai multe interpretari ale momentelor in care te uiti la ceas exact atunci cand este ora fixa. In numerologie si astrologie, orele oglinda asa cum li se mai spune, au o semnificatie aparte.

Cum nimic nu este intamplator, exista un motiv pentru care te uiti la ceas, fix in momentul in care arata e o „ora oglinda”. Se mai spune ca, atunci cand vezi pe ceas ore si minute simetrice, ai vazut o ora oglinda.

Si inseamna ca ai primit un mesaj important de la Univers.

Majoritatea dintre noi stim diverse lucruri despre ce inseamna atunci cand te uiti la ceas la ora fixa. Astfel, saca ti se intampla sa te uiti la ceas in „momente cheie”, iata unele dintre semnificatiile orelor fixe.

Semnificatia orelor fixe de la 00.00 la 24.00

ORA FIXA 00:00

Ceva important urmeaza sa se intample in curand. Dar e nevoie de rabdare ca sa te bucuri de acel lucru. Daca stii despre ce este vorba, asigura-te ca esti pregatit sa-l primesti. Daca nu stii despre ce e vorba, fii deschis si lasa lucrurile sa se intample.

ORA FIXA 01:00

Daca ai o problema, nu dispera si cauta solutii pentru problema ta. Fii deschis catre noi orizonturi si posibilitati. Lasa Universul sa lucreze si gandeste pozitiv.

ORA FIXA 02:00

Cineva din anturajul tau poate avea probleme. Incearca sa ajuti si sa faci persoana respectiva sa aiba o alta perspectiva asupra situatiei respective. Daca persoana sufera din cauza ta, nu fii prea incapatanat ca sa recunosti ca ai gresit.

ORA FIXA 03:00

E nevoie sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare. Vei avea nevoie de ele pentru a avea o relatie armonioasa, a castiga mai multi bani sau a atrage norocul de partea ta. Pot aparea idei noi care se te ajute sa iesi din situatii in care te simti blocat.

ORA FIXA 04:00

Poate aparea un conflict sau sa te asociezi cu cineva. In primul caz nu ceda si urmeaza-ti principiile. In al doilea caz, arata-i persoanei respective ce are de castigat daca este de partea ta.

ORA FIXA 05:00

Trebuie sa faci o pauza, sa te mai gandestiVibratiile pozitive iti vor da energia si puterea de care ai nevoie pentru a continua proiectele la care lucrezi. Vei avea si magnetismul necesar sa-i convingi pe ceilalti sa te ajute sau sa va asociati.

ORA FIXA 06:00

Bazeaza-te pe intuitie atunci cand e iei decizii importante. Te va ajuta sa alegi corect. Trebuie doar sa fii intelept si deschis. Urmeaza o perioada de armonie. Da-ti voie sa fii fericit.

ORA FIXA 07:00

Vibratiile pozitive iti vor da energia si puterea de care ei nevoie pentru a continua proiectele la care lucrezi. In urmatoarea perioada este nevoie sa-ti imbunatatesti cunostintele sau sa le impartasesti si celorlalti din experienta ta.

ORA FIXA 08:00

Urmeaza o perioada de activitati intense care sa-ti aduca oportunitati ce iti pot schimba viata. Nu le ignora si urmeaza-ti drumul. Daca esti pozitiv, ai putea sa vezi schimbarile benefice din viata ta.

ORA FIXA 09:00

Urmeaza-ti principiile de viata si nu-ti abandona calea. Nu ezita sa alegi calea mai grea. Este posibil ca drumul mai usor sa nu te duca nicaieri si sa fii dezamagit la final. Nu este totul numai alb si negru in viata. Mai exista si nuante de gri. Cu alte cuvinte, nu te lasa pacalit de aparente. Treci dincolo de ele.

ORA FIXA 10:00

Un semn ca finantele tale se pot imbunatati si ca proiectele pot avea succes. Intentiile trebuie sa fie pozitive, pentru ca eforturile sa fie recompensate. Fii increzator, pozitiv…
Mai multe informatii pe charmy

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul