Criteriul National

Si tu poti avea un zambet frumos! Detartrajul cu ultrasunete

Si tu poti avea un zambet frumos! Detartrajul cu ultrasunete
mai 12
07:55 2016

Stim ca la baza unui zambet stralucitor si sanatos sta igiena orala corecta. Atat in cazul adultilor cat si al copiilor este important sa se respecte cateva reguli de ingrijire a cavitatii orale: periajul corect al dintilor si indepartarea placii bacteriene, folosirea atei dentare si a apei de gura, limitarea consumului de dulciuri si a bauturilor acidulate, insa aceste masuri nu sunt intotdeauna deajuns pentru a stopa aparitita tartrului si a cariilor dentare.

„Tartrul” sunt acele depuneri de minerale cu puternica incarcatura bacteriana, cu consistenta dura,  cunoscuta si sub numele de „piatra dentara”.

Medicii dentisti recomanda efectuarea detartrajului cu ultrasunete, un procedeu simplu nedureros care ne ajuta sa ne pastram dintii curati, fara piatra dentara.

Detartrajul cu ultrasunete este, cum am mentionat mai sus, o metoda moderna de indepartare a placii bacteriene si a tartrului de pe suprafata dintilor. Procesul se realizeaza cu un dispozitiv medical ce produce vibratii ultrasonice ce favorizeaza desprinderea bucatilor de piatra si indepartarea acestora.

Scopul detartrajului cu ultrasunete este curatarea dintilor supra si subgingival, spargerea si inlaturarea blocurilor de piatra, oprirea mirosului neplacut dar si prevenirea aparitiei bolior parodentale.

Medicii stomatologi recomanda efectuarea detratajului cu ultrasunete atunci cand apare senzatia de incarcatura si depozit pe suprafata dintilor, cand apare inflamarea sau sangerarea gingivala dar si cand apare mirosul neplacut.

Dupa efectuarea acestui proces se recomanda mentinerea igienei corecte in cavitatea bucala prin perierea dintilor de cel putin doua ori pe zi, utilizarea atei dentare si utilizarea apei de gura.

Clinica PastelDent Timisioara

Pentru ingrijirea corecta a dintilor, specialistii clinicii Pastel Dent din Timisoara au creat pachete speciale la preturi foarte avantajoase. Pachetul DENTAL AVANTAJ conceput de acestia contine consultatia dentara, detartraj ultrasonic, periaj profesional, badijonaj gingival antiseptic, tratament carie simpla, extractie simpla, sedinta educatie profilactica, plus 15% discount la orice tratament clinic viitor!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro