Criteriul National

Stiai ca poti sa vinzi si sa cumperi monede virtuale la pretul pe care il doresti?

Stiai ca poti sa vinzi si sa cumperi monede virtuale la pretul pe care il doresti?
martie 08
09:28 2019

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin sau Tron, sunt doar cateva din miile de criptomonede in care poti investi si pe care le poti folosi in diverse scopuri. Exista numeroase avantaje ale monedelor virtuale, cel mai bine fiind evidentiate avantajele oferite de Bitcoin:

  • Permite trimiteresa de bani oriunde in lume, aproape instant;
  • Ofera control total asupra propriilor bani;
  • Nu necesita taxe suplimentare pntru transfer;
  • Nu solicita informatii personale pentru efectuarea tranzactiilor, ceea ce face o multime de oameni sa fie foarte atrasi de aceasta solutie;
  • Protocolul pe baza caruia functioneaza Bitcoinul este unul public si este foarte interesant;
  • Comerciantii au un risc foarte muc atunci cand fac tranzactii.

Este adevarat ca exista si dezavantaje, cum ar fi volatilitatea foarte mare a Bitcoinului. Acesta a reusit sa creasca de cateva mii de ori in valoare si apoi sa scada de cateva ori, asadar, cei care doresc sa investeasca trebuie sa o faca cu mare grija. Totusi, Bitcoin nu este neaparat o solutie d investit, ci mai degraba o solutie prin care iti asiguri o felie din economia de piata a viitorului, atunci cand exista sanse mari sa se utilizeze doar Bitcoin.

Daca decizi totusi sa investesti, ai la indemana o serie de instrumente interesante, cum ar fi ordinele de tip limit de la tradesilvania.com

Ce sunt ordinele de tip limit?

Sunt solutii prin care poti decide vanzarea sau cumpararea unei monede virtuale, chiar daca aceasta nu a ajuns la pretul pe care ti-l doresti. Practic, poti stabili pretul p ecare il doresti iar in momentul in care moneda atinge acel pret, tranzactia sa fie efectuata instant, fara sa mai implice vreo actiune din partea ta.

Este adevarat ca exista sanse ca etapa de asteptare sa fie foarte mare, insa este un mic risc pe care ti-l asumi.

Exista doua tipuri de ordine de tip limita: De vanzare si de cumparare. Practic, poti sa specifici atat pretul la care vrei sa vinzi, cat si pretul la care vrei sa cumperi.

Reguli pe care trebuie sa le stii atunci cand tranzactionezi pe piata Crypto

Atunci cand tranzactionezi, indiferent ca o faci printr-un ordin de tip limita, asigura-te ca investitia pe care o faci nu este mai mare decat supa pe care iti permiti sa o pierzi. De asemenea, incearca sa nu te bazezi pe minimele si pe maximele unei monede, deoarece este o piata extrem de volatila si sunt sanse mari ca acestea sa se schimbe.

Pentru a avea un castig de cauza incearca sa fii cat mai organizat si sa iti notezi toate investitiile si toate strategiile pe care le abordezi.

Nu in ultimul rand, incearca sa nu te bazezi pe zvonurile ce apar in chat-urile de profil. De foarte multe ori, tendintele nu functioneaza pe piata de cryptovaluta, asa cum o fac pe piata Forex.

Investitia in criptomonede este riscanta, insa in acelasi timp poate sa aduca foarte multe castiguri. Pe langa asta, criptomonedele sunt, fara doar si poate, monedele viitorului, motiv pentru care este bine sa le ai.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei