Criteriul National

Terapia „naturala” cu plasma bogata in trombocite poate sa stimuleze refacerea rapida a pielii cu probleme

Terapia „naturala” cu plasma bogata in trombocite poate sa stimuleze refacerea rapida a pielii cu probleme
aprilie 05
12:54 2018

Se spune ca orice tratament aplicat asupra corpului nostru trebuie sa fie cat mai „natural” posibil, sa evitam substantele care ar putea avea efecte adverse asupra noastra, in special cele de sinteza. Daca e sa ne gandim la piele lucrurile sunt si mai complicate pentru ca ea este un organ sensibil, care are nevoie in permanenta de o grija deosebita pentru a ne ajuta sa aratam bine si sa ne simtim si bine „in pielea noastra”. In loc sa ne folosim de tratamente bazate pe tot felul de creme si de injectii cu substante de sinteza putem sa solicitam in cabinetele de estetica terapia vampir la pret avantajos. Desi are o denumire un pic ciudata, terapia aceasta este foarte simpla, se separa plasma bogata in trombocite din sangele recoltat de la pacient si se reintroduce in zonele cu probleme, prin injectare.

Terapia PRP este indicata la orice varsta, ea poate rezolva foarte multe probleme, ea pastreaza tenul tanar si sanatos pentru mai multa vreme, reduce ridurile si liniilor fine, a cicatricilor post-acneice. De asemenea, terapia vampir este ideala pentru reintinerirea faciala, a decolteului, a dosului palmelor sau a gatului si pentru refacarea ovalului fetei. Injectarea plasmei nu dureaza mai mult de 30 de minute, nu exista efecte adverse, rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ doua saptamani, stimulandu-se astfel procesele de reparare celulara si de sinteza a neocolagenului. Se diminueaza porii dilatati si se echilibreaza si secretia de sebum, aceasta terapie poate fi inclusa si in tratamentula alopeciei. Pentru a avea efectele scontate pentru terapia vampir la pret avantajos trebuie repetata  trei sau patru saptamani, se fac cam trei tratamente de fiecare data, dar efectele dureaza si un an.

La cabinetulAsist.Univ.Dr. Anca Plapcianu,Medic Specialist Dermato-Venerolog veti putea solicita aceasta procedura la un tarif bun, interventia nu va dura mai mult de 15-20 de minute, veti avea nevoie de doua sau trei sedinte repetate bianual. Pe site-ul oficial gasiti toate detaliile despre procedura si tarifele detaliate, dar si date de contact si informaii despre doamna doctor pentru a vedea experienta si studiile sale in domeniu si a va convinge de calitatea serviciilor prestate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul