Criteriul National

Top 3 strategii castigatoare la pariuri

Top 3 strategii castigatoare la pariuri
august 28
20:05 2021

Nu mai ştii ce să faci ca să câştigi la pariuri, iar de o bună perioadă de timp pare că ghinionul s-a abătut asupra ta? Ei bine, pe parcursul acestui articol îţi vom prezenta un top 3 strategii câştigătoare la pariuri, după parerea noastră. Aşa că rămâi aproape pentru a învăţa şi tu cum să câştigi mai uşor, mai eficient, la pariurile sportive.

Există nenumărate strategii în ceea ce ţine pariurile sportive, vorbind aici de strategii extrem de cunonscute în întreaga lume, precum strategiile Fibonacci, Paroli, Martingale sau Easy Money, absolut toate aceste strategii au atât avantaje, cât şi destul dezavantaje. Înainte de a trece în revistă 3 strategii câştigătoare la pariuri, este important să reţii că trebuie să ai un buget bine pus la punct pentru a putea aplica una dintre aceste strategii, cea care ți se pare ție cea mai buna strategie la pariuri pentru tine.

Strategia Fibonacci

Prima strategie pe care o menţionăm în acest articol este reprezentată de către probabil deja cunoscutul şir Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, etc.). Pentru a putea înţelege cât mai bine această metodă, trebuie să ştii că firul debutează cu numărul 1, în timp ce următorul număr reprezintă suma ultimelor două numere.

Pentru a putea să ai un oarecare succes cu strategia şirului Fibonacci, trebuie să debutezi cu un pariu de o unitate, iar, în cazul în care pariul tău va fi unul necâştigător, miza va trebui să crească, aşa cum presupune şirul, până ce vei câştiga un bilet. Odată ce vei câştiga un bilet, o iei de la capăt, cu miza iniţială, crescând miza până ce vei câştiga din nou, şi tot aşa,

Este recomandat să pariezi cote de cel puţin 3 şi să debutezi cu o miză de cel puţin 20 de lei, pentru a avea un oarecare suces cu această strategie. Miza trebuie crescută cu câte 20 de lei de la pariu la pariu, până la pariul câştigător.

Strategia D Alembert

A doua strategie câştigătoare la pariuri este strategia D Alembert, o strategie care este destul de simplu. Presupunând că primul pariu este necâştigător, miza ta trebuie să crească cu o unitate, pe când, în cazul în care pariul va fi câştigător, va trebui să scazi miza cu o unitate.

Miza o poţi alege de unul singur, însă, ai putea debuta cu 20 de lei.

Strategia Martingale

Cea de-a treia, şi ultima strategie câştigătoare din acest articol, este strategia Martingale, care are la bază mizarea sumei pariate pe un bilet necâştigător.

Aşadar, dacă ai o serie de bilete necâştigătoare, iar apoi un bilet câştigător, astfel vei putea să îţi câştigi atât investiţia cât şi un profit substanţial, tocmai de aceea, trebuie să ai la dispoziţie un buget ceva mai mare, pentru că niciodată nu vei ştii când vei câştiga.

Este recomandat să începi cu o miză de cel puţin 20 de lei şi o cotă de 2 sau 3.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul