Criteriul National

Top avantaje oferite de un semineu electric

Top avantaje oferite de un semineu electric
martie 10
14:27 2017

Semineul este un simbol al luxului, confortului si serilor racoroase in care tot ce ne dorim este sa stam la caldura alaturi de cei dragi. Mai putina lume se gandeste la seminee electrice atunci cand vine vorba de subiect, dar tot la fel de putina stie si ca un astfel de semineu este mult mai avantajos din toate punctele de vedere.

modele seminee electrice

Dar sa vedem care sunt cele mai importante avantaje:

Economic si comod

Avantajul principal al unui semineu electric este ca necesita costuri mult mai reduse atat in ceea ce priveste achizitia si instalarea, dat si in ceea ce priveste intretinerea. Un astfel de semineu este o optiune perfecta pentru cei care nu au bugete de mii de euro la dispozitie.

Apoi, un semineu electric este nu doar mai ieftin de intretinut, dar si mult mai comod. Inca de la inceput, pentru instalarea acestuia nu e nevoie sa facem modificari mari in ziduri sau in locuinta. Nu e nevoie nici de un spatiu foarte mare. Un astfel de sistem isi gaseste loc si in camere si livinguri mai mici, de apartament. Singurul lucru necesar este conectarea la o priza.

Un aparat de acest tip nu scoate fum. Atunci cand este pornit, semineul activeaza un sistem de iluminare care imita flacarile, dar focul nu exista in mod practic, iar instalatia nu foloseste gaz. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa ne facem probleme in privinta fumului si nici a mirosurilor neplacute ce pot aparea, ori a pericolului de intoxicare. Intrucat focul nu este real, nu avem nici de curatat de pe urma functionarii semineului. Nu se acumuleaza cenusa si nici praf si e nevoie de un horn pentru evacuarea fumului.

Varietate in materie de design

Un beneficiu foarte important la semineele electrice este si acela ca avem la dispozitie o gama mult mai variata de modele. Pe 4deco.ro gasiti o parte dintre cele mai interesante, plus informatii legate de utilizarea si functionarea acestora. In functie de spatiul disponibil si de preferintele noastre putem alege modele in diferite stiluri si culori (clasic, minimalist etc), modele care ofera si spatii de depozitare, ori modele care se incadreaza intr-un spatiu mic pe care vrem sa il umplem.

Indiferent de dimensiunile si designul lor, aceste sisteme sunt extrem de sigure si nu prezinta niciun risc. Semineele electrice nu se incing, nu scot fum si cenusa si nu reprezinta un pericol pentru cei mici sau pentru animale. In ciuda faptului ca au si functie de incalzire, aparatele nu se incing. In plus, multe dintre modele se opresc automat si pot fi lasate sa functioneze si fara supraveghere.

Intrucat functia de incalzire poate fi reglata in detaliu sau oprita, un semineu electric poate fi utilizat in orice anotimp. Pentru multe persoane, semineul are in primul rand un rol decorativ si relaxant, asa ca este foarte binevenit faptul ca sistemul se poate folosit pe tot parcursul anului.

Exista astfel foarte multe avantaje oferite de un semineu electric. Ne putem bucura de confortul unui sistem clasic la costuri mult mai reduse, cu necesitati de intretinere minima si siguranta perfecta. Gama actuala de seminee electrice este foarte variata si include modele in toate stilurile de design, asa ca avem optiuni multiple indiferent de criteriile folosite.  Un sistem de acest tip reprezinta o investitie foarte atractiva in orice locuinta.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro