Criteriul National

Top cei mai buni adidași damă de la Puma

Top cei mai buni adidași damă de la Puma
mai 16
18:06 2022

De când a fost lansat în anii ’40, Puma a fost de neoprit în crearea unora dintre cele mai bune și mai la modă piese de încălțăminte. Cunoscut ca fiind al treilea producător de încălțăminte la nivel global, Puma a colaborat cu câțiva dintre cei mai buni sportivi din lume și cu celebrități de renume pentru a veni cu iterații recunoscute pentru toată lumea.

Indiferent dacă ești aici pentru a găsi prima pereche de adidași damă Puma sau intenționezi să adaugi un alt model la colecția ta, există o mulțime de modele Puma pe care le poți cumpăra chiar acum.

Adidași damă Puma Future Rider

Puma Future Rider este o interpretare modernă a unui model emblematic Puma. Cu ținuta potrivită, pantoful poate arăta high-end cu detaliile și culorile sale groove. De asemenea, datorită confortului său, pantoful nu este doar ideal pentru alergare, ci și perfect pentru a fi purtat pe tot parcursul zilei. Oricine poate obține un aspect retro, asortând o pereche din acești adidași Puma damă.

Adidași damă Puma RS-X3

RS-X3 este o altă încercare a Puma de a-și duce amortizarea RS la un alt nivel. Prezintă materiale și culori multistratificate pe partea superioară, creând un stil de adidași mai izbitor și mai modern. Între timp, confortul și durabilitatea acestuia sunt alte aspecte pe care mulți cumpărători le-au lăudat. Cu construcția sa premium și un confort remarcabil cu o gamă de preț care este prietenoasă cu portofelul, acest pantof merită adăugat la orice colecție de adidași.

Adidași damă Puma RS-X

Asemenea celorlalte modele Puma cu amortizare RS, Puma RS-X este de top datorită variațiilor de nuanțe jucăușe și panourilor multiple din diferite materiale, care îl fac să arate ca un haos organizat de design. Dispunând de amortizarea sistemului de alergare, asigură confort pentru picioarele purtătorului, care oferă o căptușeală amplă de la antepicior până la călcâi.

Adidași damă Puma Cali Sport

O iterație a lui Puma Cali, Puma Cali Sport este un pantofi sport pentru femei, cu o atmosferă clasică și sportivă, care completează fără efort orice ținută. Este echipat cu o cantitate bună de amortizare care îl menține confortabil atunci când este purtat. Are o talpă groasă pe care mulți clienți o iubesc, deoarece se adaugă la înălțimea lor și este o pereche durabilă, realizată din materiale de înaltă calitate, perfectă pentru fiecare zi. Selectati adidasi dama din oferta emag.

Adidași damă Puma Mayze

Levitează ca Dua Lipa cu tenișii Puma Mayze. Conceput pentru doamnele care iubesc lumina reflectoarelor, acest model are un stil dramatic și orbitor care cu siguranță va sparge capetele mai multor privitori. Este, fără îndoială, o pereche perfectă pentru doamnele care doresc să stabilească tendințele în timp ce se bucură de confortul pentru care este renumită marca Puma.

Adidași damă Puma Rebound LayUp

Pasionații de baschet care vizează încălțămintea pentru toată ziua, în afara terenului, ar putea găsi potrivit Puma Rebound LayUp. Acest mid-top de inspirație retro dobândește un fler de stradă, care te asigură în zilele tale relaxate. Sub ochiul său de plasă, țesătură și piele se află o lume căptușită moale și de susținere, menită să ofere confort.

Adidași damă Puma Pacer Future

Cauți o piesă perfectă pentru vară? Verifică Puma Pacer Future. În afară de aspectul său raționalizat, dar emoționant, este confortabil, stabil, respirabil și ușor! Și dacă intenționezi să te pui în formă, acest lucru se potrivește și el, deoarece acest pantof se poate ocupa de diverse activități – de la fitness la alergări zilnice. Singurul dezavantaj este materialul său fragil.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul