Criteriul National

Vrei sa obtii fisa medicala pentru permisul auto rapid? Iata cum!

Vrei sa obtii fisa medicala pentru permisul auto rapid? Iata cum!
februarie 12
15:00 2018


In societatea actuala, avem din ce in ce mai putin timp liber, de aici si nevoia de a rezolva rapid si usor toate problemele legate de birocratie. De la obtinerea fisei medicale pentru permisul auto si pana la intrarea in posesia actului propriu-zis, se pierd ore, daca nu chiar zile intregi.

Tinand cont de faptul ca timpul inseamna bani, nu iti permiti sa pierzi ore importante pe holurile clinicilor medicale sau asteptand la coada pentru a obtine permisul. Tocmai de aceea, noi iti punem la dispozitie cea mai potrivita solutie, care te va ajuta cu siguranta sa economisesti timp si bani!

Daca vrei sa dobandesti sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed este clinica de incredere care ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si punctualitate si eficienta maxima.

La pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbarea permisului auto pentru categoriile A sau B in maxim 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. Pentru ca noi ne tinem de cuvant, in cazul in care acest interval este depasit, vei primi 50% din suma platita inapoi.

Pe langa pretul avantajos, un alt avantaj oferit de clinica StandardMed este prezenta simultana a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical necesar:

– medicina interna,
– ortopedie,
– neurologie,
– psihiatrie,
– oftalmologie,
– ORL.

In plus, toti cei care efectueaza analizele pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici, beneficiaza de 20 de Lei reducere la orice consultatie medicala ulterioara realizata la StandardMed.

Clinica StandardMed este acreditata si poate elibera chiar si avizul psihologic util tuturor persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi, cat si persoanelor care au permisul suspendat sau anulat pentru diverse abateri. Tot in cadrul clinicii se pot realiza si analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto de catre cei care au acest act expirat sau care trebuie reinnoit.

In termen de maximum 6 luni de la efectuarea analizelor, fisa medicala pentru permisul auto trebuie depusa, aceasta fiind termenul de valabilitate al examinarilor medicale.

Certificatul medical nu poate fi eliberat in cazul existentei unor tulburari grave precum:

– epilepsie,
– abuz si dependenta de alcool,
– retard mintal,
– tulburari psihice majore,
– afectiuni neurologice sau neuropsihice grave ori boli care afecteaza auzul, vederea sau locomotia.

La receptia clinicii StandardMed, se gasesc toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale necesare, iar pacientii au obligatia de a se prezenta cu urmatoarele documente:

– Buletin / Carte de identitate;
– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;
– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
– Ochelari de vedere (daca este cazul).

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc.), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

– fisa medicala pentru permis auto obtinuta de la StandardMed;
– dovada platii taxei pentru permisul auto;
– copie carte de identitate si permis auto in original.

Clinica StandardMed reprezinta cea mai rapida si eficienta varianta pentru tine! Cu o singura deplasare, intr-o singura locatie, rezolvi totul repede si usor!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul