Criteriul National

Vrei sa obtii fisa medicala pentru permisul auto rapid? Iata cum!

Vrei sa obtii fisa medicala pentru permisul auto rapid? Iata cum!
februarie 12
15:00 2018


In societatea actuala, avem din ce in ce mai putin timp liber, de aici si nevoia de a rezolva rapid si usor toate problemele legate de birocratie. De la obtinerea fisei medicale pentru permisul auto si pana la intrarea in posesia actului propriu-zis, se pierd ore, daca nu chiar zile intregi.

Tinand cont de faptul ca timpul inseamna bani, nu iti permiti sa pierzi ore importante pe holurile clinicilor medicale sau asteptand la coada pentru a obtine permisul. Tocmai de aceea, noi iti punem la dispozitie cea mai potrivita solutie, care te va ajuta cu siguranta sa economisesti timp si bani!

Daca vrei sa dobandesti sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed este clinica de incredere care ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si punctualitate si eficienta maxima.

La pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbarea permisului auto pentru categoriile A sau B in maxim 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. Pentru ca noi ne tinem de cuvant, in cazul in care acest interval este depasit, vei primi 50% din suma platita inapoi.

Pe langa pretul avantajos, un alt avantaj oferit de clinica StandardMed este prezenta simultana a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical necesar:

– medicina interna,
– ortopedie,
– neurologie,
– psihiatrie,
– oftalmologie,
– ORL.

In plus, toti cei care efectueaza analizele pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici, beneficiaza de 20 de Lei reducere la orice consultatie medicala ulterioara realizata la StandardMed.

Clinica StandardMed este acreditata si poate elibera chiar si avizul psihologic util tuturor persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi, cat si persoanelor care au permisul suspendat sau anulat pentru diverse abateri. Tot in cadrul clinicii se pot realiza si analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto de catre cei care au acest act expirat sau care trebuie reinnoit.

In termen de maximum 6 luni de la efectuarea analizelor, fisa medicala pentru permisul auto trebuie depusa, aceasta fiind termenul de valabilitate al examinarilor medicale.

Certificatul medical nu poate fi eliberat in cazul existentei unor tulburari grave precum:

– epilepsie,
– abuz si dependenta de alcool,
– retard mintal,
– tulburari psihice majore,
– afectiuni neurologice sau neuropsihice grave ori boli care afecteaza auzul, vederea sau locomotia.

La receptia clinicii StandardMed, se gasesc toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale necesare, iar pacientii au obligatia de a se prezenta cu urmatoarele documente:

– Buletin / Carte de identitate;
– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;
– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
– Ochelari de vedere (daca este cazul).

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc.), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

– fisa medicala pentru permis auto obtinuta de la StandardMed;
– dovada platii taxei pentru permisul auto;
– copie carte de identitate si permis auto in original.

Clinica StandardMed reprezinta cea mai rapida si eficienta varianta pentru tine! Cu o singura deplasare, intr-o singura locatie, rezolvi totul repede si usor!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro