Criteriul National

Codul bonus la 888 Sport

Codul bonus la 888 Sport
decembrie 24
14:50 2020

888 Sport este o agenție de pariuri online de top din România care acoperă o gamă largă de discipline sportive și piețe de pariere. Datorită profesionalismului de care au dat dovadă de-a lungul timpului, 888 sport este apreciată de majoritatea pariorilor profesioniști din România. Pe lângă oferta bogată de pariuri sportive, 888 sport oferă clienților săi bonusuri consistente atât la efectuarea primului depozit cât și pe parcurs plus multe promoții care îți vor crește șansele de câștig.

Bonus de bun venit

După ce te-ai înregistrat și ai efectuat primul depozit la 888 Sport vei beneficia de un cod bonus 888 pariuri de bun venit impresionant. Tot ce trebuie să faci este să faci o primă depunere și vei beneficia de un bonus de 150 RON în pariuri gratuite. Acest bonus este împărțit în 2 freebeturi în valoare de 50 RON fiecare pe desktop și un freebet de 50 RON pe care îl vei primi pe mobil. Pentru a beneficia de această ofertă este necesară o primă depunere de minim 50 RON introducând codul promoțional “150FB” și să plasezi un pariu o miză minimă de 50 RON pe orice eveniment care are o cotă de minim 1.50. Această ofertă o găsești exclusiv la 888 Sport.

Promoții constante

De asemenea, la 888 Sport beneficiezi de promoții constante pe lângă bonusul de bun venit. Promoțiile variază în funcție de perioadă și evenimente dar vor fi mereu promoții disponibile. În plus, poți să-ți validezi propriile strategii de pariuri, jucând pe diverse tipuri de pariuri.

Trăiește visul american

Prima promoție pe care o detaliez este “Trăiește visul american”. Pentru a beneficia de această promoție trebuie să plasezi un pariu multiplu cu minim 5 selecții pe sporturile americane ca Baschet, Fotbal, Fotbal american, Baseball sau Hochei pe gheață și dacă te scoate o singură selecție de pe bilet vei primi înapoi miza plasată. Pentru a te încadra în cadrul acestei promoții miza trebuie să fie de minim 20 RON și fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.30.

888 Club

De asemenea, un alt avantaj pe care îl vei găsi pe 888 sport este 888 club. 888 Club este un program de loialitate în cadrul căreia fiecare client fidel primește o recompensă. O să primești niște misiuni pe care trebuie să le îndeplinești și pentru fiecare misiune îndeplinită vei fi recompensat cu monede de aur. Monedele de aur pot fi schimbate în premii foarte atractive, inclusiv în bani bonus.

Îți recomand să urmărești constant secțiunea de bonusuri de pe platforma de pariuri online 888 Sport pentru a beneficia la timp de oferte care îți vor mări șansele de câștig.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul