Criteriul National

Cum să îți faci cont la paysafecard?

Cum să îți faci cont la paysafecard?
noiembrie 07
22:22 2020

Paysafecard este cea mai rapidă și sigură metodă a efectua plăți online și cea mai populară la nivel internaţional. Se folosește ca o cartela reîncărcabilă de telefon. Pentru a folosi aceste cartele prepaid la paysafecard trebuie să îți deschizi un cont My Paysafecard.

Acesta se deschide foarte ușor accesând site-ul oficial paysafecard. Vei observa ca pe fiecare paysafecard există un PIN din 16 cifre care trebuie introdus în contul tău My Paysafecard și fondurile se transferă automat în cont. Vei găsi căsuța unde trebuie să introduci codul de 16 cifre în partea de sus a paginii contului tău paysafecard.

Un mare avantaj al folosirii acestei metode de plată este faptul că nu îți vei divulga numele atunci când plătești și că nu ai nevoie de un cont bancar sau de un card de credit.

Valorile unui card paysafecard

Valorile unui card paysafecard pleacă de la 25 RON. Celelalte valori ale cardurilor preplătite sunt de 50, 100, respectiv 300 RON. Achiziționarea unei astfel de cartele este gratuită, atât cât plătești, atât vei primi. În schimb, în funcție de locul din care achiziționezi cartela este posibil să ți se oprească o taxă de tranzacție. Vezi cum decurge procesul de creare cont paysafecard pas cu pas.

În cazul în care dorești să cumperi cartela din străinătate iar contul tău paysafecard este în lei, atunci ți se va opri și un comision de schimb valutar, iar la euro acesta este de 2% din sumă. Deschiderea contului My paysafecard și utilizarea acestei metode de plată sunt gratuite.

Trebuie să știi că poți restitui un paysafecard pe care l-ai achiziționat dacă nu l-ai folosit, dar vei plăti o taxă de 30 RON. Cum am spus mai sus, în unele locuri poți plăti o taxă percepută de comerciantul de la care achiziționezi. Un alt aspect important este neefectuarea unei tranzacții pe o perioadă mai mare de 12 luni, caz în care ți se va lua la începutul fiecărei luni după cele 12 câte 10 RON până în momentul în care vei face o tranzacție și se va reseta “contorul” de 12 luni.

Cartele Paysafecard

Poți achiziționa aceste cartele paysafecard din peste 500.000 puncte din întreaga lume și de la parteneri. În România cel mai mare partener paysafecard este PayPoint și există peste 10.000 de puncte PayPoint la noi în țară la care fac zilnic coada cei care pariază la casele de pariuri online.

În concluzie, paysafecard este un cont personal în care poți transfera sumele pe care le-ai achiziționat pe cartele. De asemenea, dacă dorești să depui mai mult de 300 RON în contul tău My paysafecard poți efectua direct depozitul fără să fie nevoie să folosești mai multe carduri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul